Güzelliğinizi koruyan krem: Ellaro!

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
0f6ed08c80e5432fc10de01bcb0d7da9_M.jpg




Yaz aylarında güneşin cilt üzerindeki zararlı etkilerine karşı önlem almak ve cildi koruyucu ürünler kullanmak çok daha önemlidir. Klinik laboratuvarlarda geliştirdiği profesyonel güzellik yöntemlerini bitki özlerindeki mucizeyle harmanlayan Ellaro, güneşten koruyucu ürünler sunuyor.

UVA, UVB ve IR ışınlarının oluşturacağı hücre hasarlarına karşı cildi korumaya yardımcı olan Ellaro kremler, yaşlanma karşıtı etki gösteriyor. Farklı renk seçenekleriyle Ellaro kremler, yaz aylarında cildinizi yoğun güneş ışınlarından koruyor ve fondöten etkisiyle cildinizi pürüzsüzleştiriyor. Yaz ayları boyunca iki Ellaro ürünü alanlar, hediye plaj çantası kazanma fırsatı yakalıyor.



Ellaro’nun iki ürünü Ellaro SPF 25 ve Ellaro SBF 50+ Oil Free, cildinizi sadece güneşten korumakla kalmıyor aynı zamanda içeriğindeki etken maddelerle cildinizi yeniden yapılandırıyor.



Ellaro SPF 25, cildi güneşten korurken aynı zamanda terleme karşıtı ve uzun süre etkili içeriği ile fondötenlere eş yüksek bir kapama özelliğine sahip. Ellaro SPF 25 kremin açık bej, doğal bej ve açık karamel olmak üzere 3 renk seçeneği bulunuyor.

ellaro-krem-1.jpg


Ellaro SBF 50+ Oil Free ise yağlı ve hassas ciltlerin kullanımına uygun. Güneş ışınlarına karşı aynı etkin korumayı sağlayan SBF 50+ Oil Free, içeriğindeki sebomine SB12 ile sebum içeriğini dengeleyerek akne oluşumunu da önlüyor. Cildi matlaştırırak gözenek büyüklüğünü minimize eden Ellaro SBF 50+ Oil Free krem, renksiz, açık bej ve doğal bej olmak üzere 3 renk çeşidine sahip.



Seçkin eczanelerin raflarında yerini alan Ellaro kremlerden yaz ayları boyunca sürecek bir kampanya çerçevesinde iki ürün alanlar, hediye plaj çantası kazanma fırsatını da yakalıyor.

kaynak:yüksektopuklar.net
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst