Güz dönemi makyaj trendleri

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Güz dönemi makyaj trendleri

Göz makyajından dudak makyajına, kaş bakımından tırnak bakımına, ilgi çekici makyaj trendleri.

attachment.php


Mevsimlere göre kadınların bakım ihtiyaçları değiştikçe buna göre moda ve trendler de değişiyor. İşte güz dönemine özgü trend olacak makyaj teknikleri.

Kedigözü ile çekiciliğinizi arttırın

Kedigözü makyajı her zaman moda. Bakışlarınıza anlam katan ve çekiciliğinizi arttırmanızı sağlayan kedigözü makyajını her zaman kullanabilirsiniz. Güz döneminde en favori olacak kedigözü rengi mavi. Klasik olan siyah kedigözü makyajının yerini tek renkle aynı teknik kullanılacak.

Dudaklarda Fransız esintisi

Güz döneminde solgunlaşan doğaya tezat olacak şekilde canlı kırmızı renkte bir dudak farklılığınızı daha da belirginleştirebilir. Kırmızı dudaklar, tüm zamanların en çekici makyaj tekniğidir. Eskilerden beri sadelikleri ile göz dolduran Fransız kadınları için en önemli makyaj trendi olan kırmızı ruj her zaman moda. Ancak unutmayın, kırmızı ruj sürüyorsanız, göz makyajınız ve cilt tonunuzun hafif olması gerekir.

Makyajda trend renklerden biri olan mor bu güz her yerde karşımıza çıkacak. Evoria.com uzmanları sadece göz makyajında mor kullanılması gerektiğini belirtiyor. Dudaklarda mor, patlıcan ve mürdüm tonlarından uzak durmak gerekiyor.

Makyajınızda mor asaleti

Mor ve mürdüm tonlarında az kıyafetiniz olabilir ancak bu durum, mor ve mürdüm far kullanmayacağınız anlamına gelmiyor. Dışarıda geçirilecek bir gece için, en kolay uyum sağlayan göz farı tonudur. Küçük bir bronz kahveyle harmanlayarak kullanırsanız, bu güzün modasını yakalamış olursunuz.

Bu yıl trend parıltı

Altın, gümüş veya bronz hiç fark etmez, trend parıltı! Biraz cesaret edin ve parıltıları kullanın. Göz içinin bir köşesinde kullanabilirsiniz.
M etalik göz farı yerine m etalik ruj kullanarak farklı ve stil sahibi bir görünüm elde edebilirsiniz.

Cesur ve güçlü kaşlar

Kaş modasında kalın, cesur ve doğal duruş geri dönüyor. Evoria, hepsi başka yöne giden kaşlar istemiyorsanız, kaşlarınızın asiliğini kontrol altına almayı öğrenmeniz gerektiğini belirtiyor. Bunun için güzelce taranmış kaşlarınızı, renksiz rimelle sabitleyebilirsiniz.

Doğallıktan vazgeçmeyen kadınlar

Minimalist makyaj da denilen bu akım, makyajda doğalı yakalamak felsefesi üzerine kuruludur. Evoria.com uzmanları; kusursuz bir cilde sahip olmak için, ağır makyaj yerine kusurları örterek hafif makyaj yapmayı tercih etmeniz gerektiğini vurguluyor. Doğal tonlarda astar, elmacık kemiklerini ortaya çıkaran bir allık, maskara ve dudak parlatıcısı ile doğallığı yakalayın.

Tırnaklarda sadelik

Bu yıl tırnaklarda doğal ve sade görünüm trend. Tırnaklar neredeyse ojesiz gibi görünecek. Evoria uzmanlarına göre; doğal tonlara en yakın olan ojeyi kullanmanız gerekiyor. Tırnak modasında şimdiden sadeleşmeye başlayın.

Evoria

Kaynak: Kadin&Kadin
 

Ekli dosyalar

  • guz_donemi_makyaj_trendleri_1.jpg
    guz_donemi_makyaj_trendleri_1.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 63

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst