Güven geri dönüyor

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.369
DetayResimHandler.ashx

Güven geri dönüyor

Aslı, Efe'ye doğru giderken yolları Güven ile kesişir... Aslı Efe'nin bağımlı olduğunu düşündüğü için kendisini suçlar. Sonunda Efe ile arkadaş olmayı kabullenir. Tabii bu olan biten Aslı'nın canını sıkmıştır. Uzaklaşmaya ihtiyacı olduğunu söyler. Diğer tarafta Efe Aslı'ya olan aşkını söylemekte kararlıdır. Bunun için türlü numaralara başvurur.

Efe aşkını ilan etmek için, onlar için özel bir yeri olan Ağva'ya Aslı'nın gitmesini sağlar. Aslı, Efe'ye doğru giderken yolları Güven ile kesişir. Bu sürpriz buluşma sonrası Aslı, Efe ve Güven ne yapacak?
Kanald

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
ay bunlarda bir girip bi çıkıyorlar he dizide tat tuz bırakmıyorlar offffffffff
gerci seyretmiyorum benim
büyük oğlan izliyor cuma akşamları bende ayrı tv mde geniş aileyi izliyorum:kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Evet sonundaaa akşam fragmanda Güveni gördüğümde oh nihayet dedim ama bakalım bu karşılaşmadan sonra neler olucak:sila::sila:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.369
Sarp Apak söylemişti bir ara tv'de diziden çıkmadım Güven dönecek yakında strateji bu falan diye Efe-Güven ikilisini tekrardan izlemek keyifli olacak...

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.343
ne yapacaklarını şaşırdılar artık -hmm bence bu dizinin vadesi doldu da uzatmaları oynuyorlar:ilknur:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.369

Temelli Döndüm

“Kavak Yelleri”nde heyecan artıyor. Aslı’yı Efe’yle bir araya getirdikten sonra ortadan kaybolan Güven geri dönüyor. Peki Aslı, onun için Efe’den vazgeçecek mi? Ya Aslı’ya aşkını ilan etmeye hazırlanan Efe ne yapacak? Merak ettiklerimizi Güven’e hayat veren Sarp Apak’a sorduk.

“Diziden ayrıldı, ayrılmadı” söylentilerinin ardından birkaç bölüm ara verdiniz, şimdi yeniden “Kavak Yelleri”ne dönüyorsunuz. Bu temelli bir dönüş mü?
- Evet, artık bir yere gitmiyorum. Ara verdiğim sırada dinlendim, şimdi bomba gibi dönüyorum. Umarım iyi gider her şey. Sürprizler ve yeniliklerle dolu bir gençlik dizisinde, tempoyu düşürmemek adına seyirciyi şaşırtmak ve senaryoya renk katmak gerekiyor. Biz de bunu yapıyoruz. Zaten “Kavak Yelleri”nin başarısının sırrı da burada. Böylesi sevilen ve türünün fenomeni olan bir dizinin içinde yer aldığım için mutluyum. Tüm ekibi çok seviyorum. Hepimiz gerçekten aile gibi olduk.

Güven, Efe’nin yıllar sonra ortaya çıkmasıyla Aslı’yı bırakıp gitti. Şimdi geri döndüğünde Aslı’ya nasıl yaklaşacak?
- Güven’in ne yapacağını bilmiyorum ama ortalığın karışacağına eminim. Güven çok net bir şekilde aşık ve ne yapacağını bilmiyor. Durumu zor. Sanırım seçimi Aslı yapacak. Herkes gibi ben de heyecanla izliyorum.

Peki Aslı, Güven’e ne tepki verecek? Efe’den vazgeçip tekrar Güven’e geri döner mi sizce?
- Bu çok kısa zamanda olabilecek bir şey değil. Aslı için Efe çok özel. Onu kaybedip yıllar sonra tekrar bulmak bütün dengelerini bozdu. Şimdi çok zor bir durumda Aslı...

BENİM GÖREVİM GÜVEN’İ SAVUNMAK

Güven, özünde iyi biri olsa da kimi zaman büyük yanlışlar yapıyordu. Hiç bu yüzden sokakta tepkiyle karşılaştığınız oldu mu?
- Hayır, izleyici hep olumlu tepkiler gösterdi. Eleştirseler de kabullendiler Güven’i. Onu samimi ve sıcak buldukları için aileden biri gibi oldu. Bir de Güven, hayatının dengesini kurmaya çalışıyor. Ama yaşadığı hayat ve travmalar yüzünden kendini koruma yolları bulmuş. Onun kendi gerçeğinde haklı olduğunu düşünüyor ve ona göre oynuyorum. Onu savunuyorum. Benim görevim bu. Oynadığım rolü eleştirmem, arkasında dururum.

Güven’e benzeyen yönleriniz var mı?
- Benzeyen yönlerimiz az. Güven’i kendime benzetmeye çalışıyorum ama olmuyor. (Gülüyor) Başka adamlarız biz. Tabi kesişmeyen yönlerimiz de yok değil. O da arkadaşlarına en az benim kadar düşkün mesela. Bir de keşke ben de onun kadar rahat ve cesur olabilseydim...

ARKADAŞLARIMLA YAZDIĞIM OYUNU SAHNELEYECEĞİM

Diziden ayrı kaldığınız dönem farklı projelere yöneldiniz mi?
- Bir sinema filmi ve tiyatro projesi için hazırlıklara başladım. Tiyatro şu anda bana fazlasıyla heyecanlı geliyor. Yakın arkadaşlarımla yazdığımız bir oyunu sahneleyeceğiz. Bu yüzden projeyi hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz. Ufaktan provalara da başladık. Benim için bambaşka bir tecrübe oluyor. Bu işin en güzel tarafı, sanırım öğreneceklerinin hiç bitmemesi.

KAVAK YELLERİ FUTBOL TAKIMI

Dizi setinin çok yoğun ve yorucu olduğunu biliyoruz, peki bu tempo özel hayatınızı nasıl etkiliyor?
- Bizim özel hayatlarımız daha çok dinlenme üzerine. Kısıtlı boş zamanımda keyif aldığım şeyleri yapıyorum. Genelde arkadaşlarımla evde vakit geçiriyorum. Evde PlayStation turnuvaları düzenliyoruz. Haftada bir gün de halı saha maçımız var. Kavak Yelleri futbol takımı olarak sahada da alnımızın akıyla savaşıyoruz! (Gülüyor) Ve tabii ki Beşiktaş’ın maçlarını da kaçırmamaya çalışıyorum.
Hürriyet

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar