Gupse Özay

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.356
c3a_ace90.jpg

Gupse Özay

Gupse Özay (30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu.
30 Temmuz 1984 yılında İzmir’de doğan Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyla çektikleri “Yaman Yaşamışım” adlı belgesel ile ödül almıştır.TRT’den, yapım şirketlerine; magazin dergilerinden dizi setlerine kadar kariyerine yarayacak her alanı denemiştir. Ve daha sonrasında 4 yıl reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne geçmiştir. Birkaç dizi denemesinden sonra,arkadaşlarıyla Psikolog skeçlerini gerçekleştirmiş; bu sayede de Yalan Dünya dizisinde rol kapmıştır. Ve yalan dünya dizisinin Nurhayat'ı olarak ekranlardaki yerini aldı.

gupse-ozay_308704.jpg

OtherFile.ashx

IMG20122210235485133.jpg

e1b_b2052.jpg

64131.jpg

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.356
Teşekkürler canım yerim onu ben :dance10:
Ve beklenen an geldi bittercim:cokkomik:
------------
A aaa sen kimi yiyorsun canııım Allah korusun tek ısırıkta oturuverir hatta yatak döşek midene yerleşir halk dilinde mide reflüsü tıp dilinde gastro özofageal reflü olaraktan ikamet ederim midende bu lafıma bir mim koy sen canııım...
-----------------
Ay bu sefer kısa oldu biraz ama özlemişim Nurhayatlığı dayanamadım:cokkomik:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ve beklenen an geldi bittercim:cokkomik:
------------
A aaa sen kimi yiyorsun canııım Allah korusun tek ısırıkta oturuverir hatta yatak döşek midene yerleşir halk dilinde mide reflüsü tıp dilinde gastro özofageal reflü olaraktan ikamet ederim midende bu lafıma bir mim koy sen canııım...
-----------------
Ay bu sefer kısa oldu biraz ama özlemişim Nurhayatlığı dayanamadım:cokkomik:

süpersin bitanem

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar