Aayyy bi dönem onlar vardı bide fiskos nereye sokacağmı bilemezdim sağ koysan ayaga takılıyor sola koysan bi yerin çarpıyorYuvarlak masa sevmiyorum o eski fiskos masalarından sonra yuvarlak masaya gıcık olmuştum
Kaç sene baş köşede durmuştu da bir oturup kahve içerek dedikodunun dibine vurmuşluğum olmamıştı. Niye dokunulmazlığı vardı arkadaş o masanın el sürdürmezlerdi. Ne bir işe yarar ne güzel görünür neyse ki tedavülden kalktı görmüyorum artık hiçbir yerdeAayyy bi dönem onlar vardı bide fiskos nereye sokacağmı bilemezdim sağ koysan ayaga takılıyor sola koysan bi yerin çarpıyor

Şimdi orta sehpalar cıktı gerçi bizde oda yok çok şükürKaç sene baş köşede durmuştu da bir oturup kahve içerek dedikodunun dibine vurmuşluğum olmamıştı. Niye dokunulmazlığı vardı arkadaş o masanın el sürdürmezlerdi. Ne bir işe yarar ne güzel görünür neyse ki tedavülden kalktı görmüyorum artık hiçbir yerde
O bizde var ya!Şimdi orta sehpalar cıktı gerçi bizde oda yok çok şükür
Bide hantal olanları oluyor yeminle kıpırdamıyor yerinden ben varya uyuz olurum öyle eşyaya herşey hafif olacakO bizde var ya!
koltuklar bile yüksek benim temizlik kolay olsun Neyse ki bizimki öyle çekerken falan ağır değil ama dediğin gibi hafif eşya seçmeli bir de cam ve aynalı şeyler olmamalı her dakika iz oluyorBide hantal olanları oluyor yeminle kıpırdamıyor yerinden ben varya uyuz olurum öyle eşyaya herşey hafif olacakkoltuklar bile yüksek benim temizlik kolay olsun