Aaaaa bizim takımlar karı koca a

Arada eşimle bizde yapıyoruz renk uydurmasyonuAyrı ayrı giyilirse güzel ama bir arada sevmedim. Bence aynı renk tonlarını tercih edince hoş olmuyor. Birbiriyle uyumlu olan renkleri seçmeye varım ama influencer çifti gibi görünmeyi hiç sevmem. Eskiden kadının giydiği rengi adam kravat olarak takardı ya o da hoşuma gitmiyor mesela
Ben aynı giymeyi çocukluğumdan beri sevmem ama seven yapsın ona takılmam hatta dikkat etmem aynı mı giymişler farklı mı giymişler odağım o değildir ama kendimde asla uygulamam. Ben moda olan herkesin giyme olasılığı olan kıyafet ayakkabı çanta vs de almam mesela. Şimdi bir kahküllü saç modeli var ya yapmayanı dövüyorlar sankiArada eşimle bizde yapıyoruz renk uydurmasyonu
O dedigin şeyi nişanlarda hala yapıyorlar ciftler kravat çiçek falan
Ben aynı giymeyi çocukluğumdan beri sevmem ama seven yapsın ona takılmam hatta dikkat etmem aynı mı giymişler farklı mı giymişler odağım o değildir ama kendimde asla uygulamam. Ben moda olan herkesin giyme olasılığı olan kıyafet ayakkabı çanta vs de almam mesela. Şimdi bir kahküllü saç modeli var ya yapmayanı dövüyorlar sankio aslında tam yüzüme göre 16-17 yaşındayken kestirmiştim çok tatlı olmuştu ama şu an herkes onu kullanıyor diye yapmıyorum modası geçsin unutulsun öyle yapacağım
Böyle tuhaf şeylerim vardır benim
bende baskasiyla sevmem yani ihityacim olana odaklıyım alişveriştede yani moda diye sürekli bişeyler almıyorum zaten olanları eskitemedik
kahkülü bilmiyorum kız at bakim nasıl bişey Hee kız anladım tamam ama bunların postis gibi olan takmaları var kestirme olmayada bilirŞu tip kahküller. Kuaförler sosyal medyaya video koyuyorlar ya orada bile önüne gelen her kadına bu kesimi yapıyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 51111Ekli dosyayı görüntüle 51112
Ya yemek yerken kahkül bir anda çorbama düşerseHee kız anladım tamam ama bunların postis gibi olan takmaları var kestirme olmayada bilir
aklıma niyebu geldi anlamadım Ya yemek yerken kahkül bir anda çorbama düşerseaklıma niyebu geldi anlamadım
Ayyyyyy Allahım nedeen cidden 
HaYa yemek yerken kahkül bir anda çorbama düşerseaklıma niyebu geldi anlamadım

Bu bn bu sene bişey alıyorum ya bn onu seneye giyiyorum kimsede o zmn olmuyorBen aynı giymeyi çocukluğumdan beri sevmem ama seven yapsın ona takılmam hatta dikkat etmem aynı mı giymişler farklı mı giymişler odağım o değildir ama kendimde asla uygulamam. Ben moda olan herkesin giyme olasılığı olan kıyafet ayakkabı çanta vs de almam mesela. Şimdi bir kahküllü saç modeli var ya yapmayanı dövüyorlar sankio aslında tam yüzüme göre 16-17 yaşındayken kestirmiştim çok tatlı olmuştu ama şu an herkes onu kullanıyor diye yapmıyorum modası geçsin unutulsun öyle yapacağım
Böyle tuhaf şeylerim vardır benim

Zaten date’m çorbacıdaysa düşsünde kafamda girsin çorbayaYa yemek yerken kahkül bir anda çorbama düşerseaklıma niyebu geldi anlamadım

Ben beş sene sonra giyiyorumBu bn bu sene bişey alıyorum ya bn onu seneye giyiyorum kimsede o zmn olmuyor
stogunjn izini bırak markanın bile haberi olmuyor varlıgından 

Bnmde seneye dedim ama geçiyorda çoğu zmnBen beş sene sonra giyiyorumstogunjn izini bırak markanın bile haberi olmuyor varlıgından

Bizim konular hallaç pamuğu gibi dağılsın senin konun aman dağılmasın
Ben de sana taşı bunları sohbete diyeyim mi? Sen bana öyle yapıyon ya bunları da götür en son ay koptum
Adam kafasında bıyık gibi saç taşıyan kadını çorbacıya götürdüyse öpsün de başına koysunZaten date’m çorbacıdaysa düşsünde kafamda girsin çorbaya
Heee! Örnek aklıma nereden geldi hatırladım 
Bizim konular hallaç pamuğu gibi dağılsın senin konun aman dağılmasınBen de sana taşı bunları sohbete diyeyim mi? Sen bana öyle yapıyon ya bunları da götür en son ay koptum
Adam kafasında bıyık gibi saç taşıyan kadını çorbacıya götürdüyse öpsün de başına koysunHeee! Örnek aklıma nereden geldi hatırladım
Birkaç sezon önce Masterchef'te yoğun bir şekilde takma kirpik takan bir yarışmacı vardı bir izleyici videonun altına "Esra'nın kirpikleri Mehmet Şef'in kaşığından çıkacak diye çok korkuyorum" yazmıştı ondan çağrışım oldu galiba
yoo götürmicem sohbete falan dursun millet takma kahkül almasın anacım 
ayyyy cidden yaa bana denk geliyor şaka biyana dışarıda yemek zehir zindan 
Bnmde seneye dedim ama geçiyorda çoğu zmn