Güneşten Korunurken Güzelliğinizi de Koruyun

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Güneşten Korunurken Güzelliğinizi de Koruyun






13365710781b_gunes-kremi.jpg



Paylaş : Her kadın günün her anında bakımlı ve güzel görünmek ister. Yaz aylarında güneşten korunurken istediğiniz cilt görünümüne sahip olmak artık Ellaro ile mümkün. Plaj çantalarında taşınan, güneşten koruyucu krem anlayışını değiştirmeyi hedefleyen Ellaro,her an güneşten korunmak ve bakımlı görünmek isteyen ,cildini korumaya önem veren kadınlar için Fransa’dan geldi.


Üç farklı renk seçeneği ve üç farklı cilt tipine uygun ürünleri ile eczanelerde yerini alan Ellaro sayesinde güneşin zararlı ışınlarından artık daha etkili korunacaksınız. Ellaro, içeriğindeki E vitamini, nemlendirici aktif bileşenleri ve yüksek koruma faktörü sayesinde, sizi güneşten korurken, cildinizin ihtiyacı olan nemi de sağlıyor. İçerdiği Dermaxyl sayesinde kırışıklıklarla savaşırken, cildin kızarmasına neden olan kızılötesi ışınlara karşı yüksek koruma özelliği ile cilt kusurlarını gizleyerek doğal bir görüntü sağlıyor.

Yağlı ciltler, akne sorunu olan ciltler ve normal cilt tipleri için farklı alternatifleri bulunan Ellaro, açık bej, doğal bej ve soft
karamel tonlarıyla cilde renk veren seçenekler sunan serisiyle yazın vazgeçilmez ürünü olmaya aday.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst