Güneşli havalarda cildinizi koruyun

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
L`rouge SPF 20 koruyucu gündüz kremi, güneşin cildimizde meydana getirdiği kuruluğu yok etmek için cildinizin nefes almasını sağlıyor.

27_11052010113519.jpg


Güneşli havalarda gün boyu yaşadığımız çevresel olumsuzluklardan dolayı boyun ve yüzümüz nefes almamaya başlıyor. L’rouge serisinde yer alan gündüz kremi içersinde yer alan Hyaluronic Acid nem oranını ve esnekliği artırarak cildinizin doğal koruma bariyerini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Mükemmel nem tutma özelliği sayesinde yoğun bir nemlendirme sağlar. SPF 20 GÜNEŞ KORUYUCU UV radyasyonu melanin sentezini uyarıyor. SPF 20 gücünde güneş koruyucu cilde ulaşan UV ışınlarının yaklaşık yüzde 95`ini bloke ederek, cildi zararlı ışınlardan da koruyor.

Yoğun nemlendirici, canlandırıcı ve kahverengi lekelere karşı cilt rengini düzenleyici özellikleri taşıyan gündüz kreminde yer alan Complex Anti-Aging kırışıklıkları azaltmayı ve genç bir görünüm kazandırmayı, cildin doğal koruma bariyerini güçlendirmeyi ve elastikiyeti artırmayı destekliyor. Yaşlanma etkilerini yavaşlatarak geciktirir. İçeriğindeki bitki ekstreleri sayesinde besliyor, sıkılaştırıyor, canlandırıyor. Bu arada da kırışıklarının azalmasını desteklerken, arındırıcı özelliği sayesinde taze ve pürüzsüz bir ten sunuyor.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst