Güne Güzel Uyanın!

naz79

Daimi Üye
Katılım
4 Haziran 2010
Mesajlar
1.791
Tepki
2.225
Puan
113
Yaş
42
Konum
gaziantep
27bd0e104ee21ff71d987076442d0ceb_M.jpg


Her güne, ilkbahar sabahında uyanmış hissiyle başlamak istiyorsunuz değil mi? O halde, hazırlıklarınıza geceden başlayın hem kendinizi hem gününüzü güzelleştirin! Hayatınızı kolaylaştırma misyonuna bürünmüş Yüksek Topuklar’dan; denenmiş, işe yarar ve etkili önerilere kulak verin, bu gece uyumadan önce uygulayın!
Sabah uyandığınızda doğal dalgalı saçlara sahip olmak; uyumadan önce saçlarınızı birkaç tutama ayırıp örün ve lastik tokayla uçlarını tutturun. Evet, güne başlarken örgülerinizi çözdüğünüzde enfes dalgalı saçlarınız olacak!

Kedi gibi mırıl mırıl uyumak ve uyandığınızda dinç hissetmek için elinizde altın anahtar var: duş almak ve tüm vücudunuzu nemlendirmek! Üstelik cilt hücreleri gece yenilendiği için kremlerden daha fazla performans alacaksınız.

Güzel bir uyku; güne güzel başlamanın en önemli hazırlığıdır. Yastık kılıfınıza sevdiğiniz parfümlerden birini ya da sizi rahatlatacak vanilya, tarçın gibi aromalı yağlardan damlatın. Derin nefesler alıp uykuya dalmayı çok seveceksiniz!

Tabii güzel uyku için yatmadan iki saat önce yemek yemeyi kesmelisiniz ki mideniz sizi rahatsız etmesin! Hem böylece formunuzu da koruyabilirsiniz.

Ve güne başlarken; kıyafetinizi giyip, saçınızı ve makyajınızı yaptıktan sonra aynanın karşısına geçin ve kendinize kocaman bir öpücük gönderip “günaydın” deyin!
 

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
Güne güzel uyanmayı seviyorum.Yatakta keyif yapmayı,sevdiğim insanlarla gülüşmeyi,şakalaşmayı O yüzden hafta sonlarının bende özel yeri vardır :utan:

Konu için teşekkürler canım
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst