Güller Ve Günahlar (Kanal D)

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Güller ve Günahlar​

''Aşk insanın en zayıf halidir...''
| Yakında ‪@kanald‬'de!

Dürüstlük, aile bağları ve güven üzerine kurduğu hayatıyla tanınan başarılı iş insanı Serhat, eşi Berrak’ın yıllardır sakladığı büyük bir gerçeği öğrenince sarsılır. Berrak’ın geçirdiği talihsiz kaza sonrası komaya girmesi, Serhat’ı yanıtlarını bulmak için zorlu bir yolculuğa çıkarır. Bu süreçte, yoksul bir mahallenin cesur ve açık sözlü kızı Zeynep ile yolları kesişir. Farklı dünyalara ait Serhat ve Zeynep, ihanet, aşk ve gizli sırların gölgesinde aynı fırtınaya kapılır. Kalplerinin çağrısına karşı koymaya çalışsalar da, geçmişin karanlık yüzü onları geri dönüşü olmayan bir yola sürükler.

Murat Yıldırım, Cemre Baysel, Oya Unustası, Gülenay Kalkan, Serdar Orçin, Emel Çölgecen, Ahmet Saraçoğlu, Aleyna Solaker, Kaan Çakır, Serdar Özer, Gizem Sevim, Neslihan Arslan, Emre Özcan, Merve Su Bengi, Beren Gençalp, Mina Akdin, Yade Arayıcı gibi isimlerin yer aldığı hem hikâyesi hem de dikkat çekici kadrosuyla öne çıkan Güller ve Günahlar yakında Kanal D izleyicisiyle buluşacak.​

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.234
Bence kız iyi ama tip olarak daha romantik komedi tarzına uygun gibi böyle neşeli rollere gider dram ışığını söndürüyor sanki.
Ayy akşam vala göremeidm bende kızda tam dram rolüne veremiyor sanki kendisini dediğin gibi.
İzledin mi? Şok üstüne şok yaşadım aaa

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Ayy akşam vala göremeidm bende kızda tam dram rolüne veremiyor sanki kendisini dediğin gibi.
İzledin mi? Şok üstüne şok yaşadım aaa
Ben beğendim diziyi izlerim sadece küçük kızın babası Serhat'ın abisi çıkacak gibi geldi onu sevemedim şu aile içinde dönüp durma olayını bitiremediler kaç senedir bir kere iki kere yapıldı tamam her dizide aynı şey olmamalı.

Son düzenleme:

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.234
Ben beğendim diziyi izlerim sadece küçük kızın babası Serhat'ın abisi çıkacak gibi geldi onu sevemedim şu aile içinde dönüp durma olayını bitemediler kaç senedir bir kere iki kere yapıldı tamam her dizide aynı şey olmamalı.
Nasıl abisi cıkacak kız babasıylamı karısı olmuş olacak anlamadım haha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Nasıl abisi cıkacak kız babasıylamı karısı olmuş olacak anlamadım haha
Bu adam Serhat'ın (M.Yıldırım) abisi değil mi? Kıza çok içli baktı adın Kader mi diyor falan bence Serhat piyano hocasını zannetti dövmeden dolayı ama o değildi bu resimdeki adam kızın babası

Ekran görüntüsü 2025-10-12 153013.png

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809

Fragmanda Zeynep "Kader'in babası ya tanıdığınız güvendiğiniz biriyse" diyor. Benim şu an baş şüphelim resmini koyduğum adam :cokkomik:

Son düzenleme:

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.234
Bu adam Serhat'ın (M.Yıldırım) abisi değil mi? Kıza çok içli baktı adın Kader mi diyor falan bence Serhat piyano hocasını zannetti dövmeden dolayı ama o değildi bu resimdeki adam kızın babası

Ekli dosyayı görüntüle 48350
Benim tv bozuk ekran kırık ben hiç göremedim dogru düzgün bumuymuş abisi diger mavi gözlü kim?

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Benim tv bozuk ekran kırık ben hiç göremedim dogru düzgün bumuymuş abisi diger mavi gözlü kim?
Serhat - Cihan - Can karakterleri üç kardeş oluyor. Ben ilk Cihan olan kardeşten huylanmıştım sonra bu Can'ın küçük kıza içli içli bakması falan şüpheleri ona çevirmeme neden oldu. Sanırım Cihan daha çok iş konularıyla alakalı arıza çıkarıyor o da tuhaf bir karakter

Ekran görüntüsü 2025-10-13 150044.png

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
109.065
Serhat - Cihan - Can karakterleri üç kardeş oluyor. Ben ilk Cihan olan kardeşten huylanmıştım sonra bu Can'ın küçük kıza içli içli bakması falan şüpheleri ona çevirmeme neden oldu. Sanırım Cihan daha çok iş konularıyla alakalı arıza çıkarıyor o da tuhaf bir karakter

Ekli dosyayı görüntüle 48406
Bnde biraz videolarını izledim
Candan sanırım kız
Cihanda çok cins bi karakter karısına şunu yaptır filan çapkınlık değilde kadına botox yaptır, kahve selülüt yapıyor sürekli bi müdahale

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Candan sanırım kız
Cihanda çok cins bi karakter karısına şunu yaptır filan çapkınlık değilde kadına botox yaptır, kahve selülüt yapıyor sürekli bi müdahale
Onun karısı da ayrı bir cins yerdeki paraları alıp cebe atıyor orijinal ve sahte çantaları değiştirip bir yerlere para gönderiyor falan

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.234

Ekli dosyayı görüntüle 48406
Şu mina akdin sandık kokusundaki tılsım Allahım ordada gıcıktım o kıza burdada hareketleri herşeyi aynı uyuz bişey haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.234
Bnde biraz videolarını izledim
Candan sanırım kız
Ama adam seziyor bişeyler kadın bişeyler karıştırıyor çünkü. Çanta muhabbetinde kocasına şu para deyip çakmasıyla değişip üstüne para alıyor o paralar nereye gidiyor bakalım çıkar kokusu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar