Güle Güle 2008 -Merhaba 2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Evet canlarım bir yılı daha geride bırakıyoruz..
2008'den neler bekliyordunuz,neler yaşadınız?2008 sizde neyin izini bıraktı..
Veeeee
2009yılından beklentileriniz ve hayalleriniz nelerdir?

Şöyle bir geçmiş ve gelecek arası bir sohbet edelim,görüşlerinizi bekliyorum!!:eek:

munise

Daimi Üye
Tepki
365
2008 yılı benim için pek de iyi geçmedi özellikle son 1 aydır,çok zor ve kötü günler geçirmekteyim.İnşallah 2009 yılı tüm dünya ya ve ülkemize şans getirsin,aileme ve bana huzur, sağlık getirsin.Savaşların ,kavgaların bittiği bir yıl olur.Tüm hanımefendi sitesi üyelerinin bütün hayalleri gerçek olur inşallah, acısıyla tatlısıyla bir yılı bitirmek üzereyiz 2009 herkese şans ve mutluluk getirsin.

Tepki
70
her gecen yıldan yeni bir hayat ümit ediyorum ama malesef şuana kadar bu hiç gerçekleşmedi ,2009 da da bekelmiyorum artık hayat bana çok karamasar ve acı geliyor artık ,umarım ben yanılırım yanılmış olurum da hayat bana bir süpriz yapar.

herkes adına hayırlı olsun yinede yeni yıl ne diyelim... :utandim:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
2OO8 Benim için çok fazla hayatımda iz bırakacak kadar önemli olaylar yaşadım diyemem.Ama Eylülden sonra çocuklarımın okul değiştirmeleri ve daha verimli olmaları beni mutlu etti..Benim de düzenim başka türlü değişti.Hayatımda hiç olmadığım kadar erken kalkmaya ve iradeli bir şekilde spora alıştım..Sanki en verimli yaştayım Seçimde 1 günlük Sandık memurluğu yapmam benim için unutulmazdı.
iLK kez para kazandım.:evet:...

Bu yıl çok fzla olumsuzluk yaşamamam hatta rahat geçirmem benim için olumluluktu zaten.
2008 de ben hanımefendiyle tanışmamı hayatıma kattığım en güzel renk sayıyorum.
Çünkü 2008 de yüzünü görmeden sevdiğim,üzüldüklerinde üzüldüğüm,sevindiklerinde havalara uçtuğum,ben üzüldüğümde beni teselli eden mutlu olduğumda benimle gülen birsürü dost kazandım...Bu benim için çok değişik bir şey.Hanımefendiyle tanışmamı es geçemezdim kazançtı benim için..

2009 Da ise sağlılı olmayı huzurlu mutlu olmayı.Eşimin işinde huzurlu ve başarılı olmasını çocuklarımınsa başarılı sağlıklı olmasını,Ülkemiz için tüm dünya için güzel bir yıl olmasını temenni ediyorum.Daha çok beklentilerim var ama yazmak istemiyorum çenem düştü.:evet:

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
2008 evet 2008 aslında çok güzel geçti , üzücü olaylar yaşamış olsamda birşeyi anladım hayatı sadece mutlu olduğumuz anlarda şükretmek olmadığını sıkıntılı anlarımızda da şükretmemiz gerektiğini beter beteri olduğunu gördüm sağlığımızın kıymetini anladım...yinede çooookkk güzel bir sene geçirdim....

2009 eminim daha da güzel geçecek hayatta hiçbirşeyin kendimizi sıkıntıya ve karamsırlığa değmiyeceğine inanıyorum...

Herkese sağlıklı huzurlu ve boooll paralı bir yıl diliyorum, her şey gönlünüzce olsun arkadaşlar...yeni yılınız şimdiden kutlu olun...:cicek:

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
2008 maskeli balo gibi :) milletin maskesi dustu gercek yuzler cikti ortaya, bizde gorduk :) insan temizligi yaptim veeeee en onemlisi cok guzel gecti, sorunlar elbette oldu ama gecen senelere gore daha azdi, hallettik, benim sozumun gectigi noktalar cok oldu :) ceneler kapandi yuzler eksidi,bende inadina dimdik cesur durdum herkesin karsisinda :) 2 gundur hacize vrildigimizi ogrendim ve guluyorum aynen boyle :gul:
cunku benimde elim armut toplamadi, tabiri caizse dinsizin hakkindan imansiz geldi :gul: bulasma bana bulasirim sana, karisma bana karisirim sana misali :) sen kimsin ? :gul:
hey allahim yarabbim, kiskanclik duygularina hakim olamayan zavali aciz insanlarimiza bu yeni yilda akil ihsan eyle insallah
2009 benim icin olmasi gereken fakat olamayan seylerin gerceklesmesi anlamina geliyor, sadece saglik diliyorum gerisi hikaye,sanirim birde bebegim olucak :)yapicam anasini satayim :)

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
bende sadece 2009 dan uyku düzenimin olmasını istiyorum akşam yatıp sabah kalkmak istiyorum..:D:D:D:D

Mss_42

Daimi Üye
Tepki
608
2007 deayrıldığımız İzmir'e 2008 de dönmek çok güzeldi...oğlumun okulda eşimin işindeki mutllulukları benide mutlu etti...uzakdaykende beni unutmayan,zor günlerimde hep yanımda olan dostlarıma bu yıl kavuştum...evet 2008 bizim içinde güzel geçti...:dusun:

2009 yılını aynı umutları ve güzellikleri getirmesi dileğiyle bekliyorum...:uc:
aynı güzellik ve umutları sizler içinde diliyorum...

Rüya

Daimi Üye
Tepki
1.128
2008 de sağlıklı mutlu huzurlu günler geçirdim ailemle 2009 da da böyle olmasını umut ediyorum.. Bütün hanımefendi üyelerine de 2009 da sağlıklı mutlu huzurlu şanslı günler geçirmelerini dilerim.. :)

Rüya

Daimi Üye
Tepki
1.128
mutlu yıllarr
image.php

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar