Gülben Ergen canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
622310797271.jpg

Gülben Ergen canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Gülben Ergen, bugün konuk olduğu Saba Tümer'in programında duygusal anlar yaşadı.

Kimselere anlatamadığı sorunlarının olduğunu belirten Ergen, "Ben çok zor bir hayat yaşıyorum. Anlatmadığım o kadar şey var ki... Ölüm ne ki? Ölüm kurtuluş, ölüm kavuşmak. Yaşarken ölmek diye bir şey var. Yaşarken çok öldüm Allah'a inanıyorum yoksa aklımı kaçırırdım. Evliliğim, sonrası, ikizlere hamileliğim... Çok sorunlu bir hamilelik geçirdim, çok sorunlu bir doğum yaşadım. Çocuklar 2,5 ay yoğun bakımda kaldı. Biz geceli gündüzlü 2,5 ay hastanede yaşadık.

Atlas 3,5 kilo doğdu. İkizlerimin toplamı 3,5 kilo değildi. O kadar küçüklerdi ki... Günde 3 damla, ertesi gün 4 damla, ertesi gün 5 damla sütle hortumla midelerinden besleniyorlardı. Ben şimdi nasıl şükretmeyeyim. Gözümün önünde can buldular, nefesleri gitti geldi aylarca. Ben bir mucizeyi yaşadım. Kalbim ağzıma geliyor anlatırken. Çok zor şeyler yaşadım. Allah hiç kimseyi evladıyla imtihan etmesin"

Sabah

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
bu kadını cok seviyorum allah evlatlarına uzun ömür versin üzüldüm onun adına

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Bu kadını gerçekten çok beğeniyorum, Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar