Gül Suyunun Cildinize 5 Mükemmel Yararı

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
gul-suyu_60ca88a1-f236-46ae-bda4-c0f010fbae48_1.jpg


Gül Suyunun Cildinize 5 Mükemmel Yararı

Cildimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bunun için de her türlü cilt bakım ürününü deniyoruz. Kimyasal ürünlerin yerine doğal ürünler kullanmak tabii ki hepimizin tercihi. Bu nedenle de geçmişten günümüze asırların güzellik sırrı olarak bize ulaşan gül suyu halen güncelliğini koruyor.​

Saf ve katkısız bir gül suyu ile temizlikten nemlendirmeye bir çok işlemi gerçekleştirmek mümkün. Gelin bu en doğal ve eski cilt bakım ürününün faydalarına bir kez daha bakalım.

YATIŞTIRIR

Cildinize öyle her türlü ürünü kullanamayan hassas bir cilt tipiniz varsa gül suyu sizin için en doğru seçimlerden biri olacaktır. İçeriğinde gulden başka hiç birşey olmayan saf gül suyunun sakinleştirici bir etkisi vardır. Bu nedenle cildinize temas ettikten sonra kızarıklık, kaşıntı gibi problemler ortaya çıkmaz. Tam tersine bu gibi durumlarda da yatıştırıcı etkileri vardır.

İLTİHABI AZALTIR

Cildiniz problemli bir ciltse ve kızarıklıklarla boğuşuyorsanız gül suyu sizi rahatlatacak bir seçenektir. Çünkü gül suyunun iltihap önleyici ve kızarıkları, kaşıntıları önleyici özelliği vardır. Geçmişten bu yana egzaman ve mantar hastalığı gibi cilt rahatsızlıklarını rahtlatmak için kullanılmıştır. Bu nedenle saf gül suyunu bu gibi tahriş olmuş cildi sakinleştirmek için kullanabilirsiniz.

SİVİLCE OLUŞUMUNU ÖNLER

Değindiğimiz gibi gül suyunun iltihaplanmayı engellemek gibi bir özelliği vardır. Sivilcelerde aslında cildinizde oluşan küçük iltihaplardır. Bu nedenle cilt temizliğinizi gül suyuyla yaparak sivilcelerin önüne geçebilirsiniz. Düzenli kullanımda cildinizdeki sıkılaşmayı da farkedersiniz.

CİLDİ PARLATIR

Gül suyunun en mucizevi etkilerinden biri de kesinlikle cildi parıl parıl parlatmasıdır. Düzenli kullanımda cildin matlığını alır ve farkedilir bir parlaklık kazandırır. İçeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde cildinizin temizliğini derinlemesine yapar ve bir bakarsanız ışıldamaya başlamışsınız.

SİYAH NOKTALARI ENGELLER

Siyah noktalar yeterince temizlenmeyen ciltlerde oluşur. Bu nedenle de gül suyu ile yapılan derin temizlik sayesinde siyah nokta oluşacak bir ortam bulamaz. Siyah noktalarınızdan kurtulmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey saf gül suyuyla ger gün cildinizi temizlemektir.

Kaynak: Doğan Burda
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst