GTA dizi oluyor!

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
34899375.jpg


GTA dizi oluyor!

İngiliz televizyon kanalı BBC, oyun dünyasında bir fenomen haline gelmiş olan GTA yani nam-ı diğer Grand Theft Auto'yu konu alan bir dizi yapacağını açıkladı.

Oyun ve teknoloj gazetecisi Guy Cocker, bu dizi üstünde çalışıyor. Cocker'ın Twitter hesabından paylaştığı bilgilere göre, dizinin uzunluğu 90 dakika olacak ve Grand Theft Auto'yu ortaya çıkaran ekibin hikayesini anlatacak. Guy Cocker, Rockstar Games'in bu projeye ne şekilde dahil olacağıyla ilgili Twitter'dan sorulan bir soruya ise "Bu bağımsız bir yapım." yanıtını vererek Rockstar Games'in yapım aşamasında hiçbir şekilde yer almayacağını belirtmiş oldu.

BBC'nin başlattığı bir girişim olan "Make It Digital" kapsamında yapılacak olan diziyle ilgili fazla detay verilmedi. BBC'nin ilerleyen günlerde diziyle ilgili yeni açıklamalar yapacağını umuyoruz. Dünya çapında büyük bir hayran kitlesi bulunan ve satış rekorları kıran Grand Theft Auto'nun dizisinin oldukça ilgi çekeceğini tahmin etmek çok da zor değil.

Grand Theft Auto serisinin son Oyunu olan GTA V'in PC versiyonu iki kez ertelenmişti. Yeni bir erteleme olmadığı takdirde oyunun PC versiyonu, 14 Nisan'da satışa çıkacak.

Sabah
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst