Gri Saç Kullanan Kadınların 6 Sırrı

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
gri-sac_4ac14c6b-c878-405b-aca0-1595fae9711e_1.jpg


Gri Saç Kullanan Kadınların 6 Sırrı


Sarı saçlı olmak cesur bir harekettir ve eğlencelidir ancak gri saçlı olmak tüm bu özelliklerin üzerine çıkar. Gri saçlı olmak daha da cesur olmak ve doğallığın dışında kendine has çekici bir görüntüye ışık hızıyla da ulaşmaktır. Özellikle 2018 yılında büyük trendlerden biri olduğunu düşünürsek gri saç sahiplerinin sırrını öğrenmek işinize yarayabilir.​


Mor Şampuan Kullanırlar


Gri saçın o külllü tonunu korumak ve kızarmasını engellemek kolay bir iş değildir. Bu nedenle gri saçlı kadınların duşlarında mutlaka mor şampuan bulunur. Bu şampuan sayesinde saçın yüzeyindeki klor, güneş ışığı ve dumanın neden olduğu solmaların öne geçilir. Aynı şampuanı platin saçlar da kullanır.

Limon Suyu Kullanırlar


Bu beyaz saçlı kadınların küçük bir sırrıdır. Kendi işini kendi yapmayı seven beyaz saçlı kadınların en yakın arkadaşı limondur. Ayda bir limonlu suyla saçlarını yıkarlar ki renkleri ilk gün ki gibi parlak kalsın.

Koruyucu Kremler Kullanırlar


Gri saçı elde etmek için saça ciddi bir açma işlemi uygulanır. Bu nedenle de saçlar ağırlığını kaybeder ve incelir. Bunun önüne geçmek için saça sağlık kazandıracak ürünler kullanırlar.

Grinin 50 Tonunu Giyinirler


Eğer gri bir saça sahipseniz giyineceğiniz en iyi renk yine gridir. Bu nedenle gri saçlı kadınlar grinin elli tonunu nasıl kullanacakları konusunda ustalaşırlar. Ayrıca bej, yeşil, kahverengi gibi doğal tonları da üzerlerinde oldukça iyi taşırlar.

Yanaklarını Daima Renklendirirler



Gri saçlı kadınların en sevdikleri makyaj malzemesi şüphesiz solgun görünen ciltlerini renklendirecek allıklarıdır. Her daim allık sürerler ki yüzlerine renk gelsin. Bunun için en iyi tonlar ise şeftali ve gül rengidir.

Grinin Kendilerini Yaşlı Göstermediğini Bilirler

Siz hala aksini düşünüyorsanız büyük bir yanılgı içindesiniz. Çünkü gri saç bu yılın en büyük trendlerinden biri. İnanmazsanız Instagram’a #silverhair yazın ve çıkan sonuçlara bir bakın. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kadının saçları bu sene gri!
e675uh3n-tile.jpg


Kaynak: Doğan Burda
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst