Gözlerinizle Büyüleyin!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Cildiniz için güvenle kullandığınız nemlendirici kremleri bile göz çevresine uygulamaya çekinirsiniz çünkü göz çevresi vücudumuzun en hassas ve dikkat çekici bölgesidir. Hassas, narin ve özel göz çevresi bakımına yüksek önem vermeniz gerekir.

5A27353FD69ADA8C5CDF3D5B5F4E90.jpg


Göz çevresinde kırışıklık, koyu halkalar, torbalar; genetik, yaşam şekli ve yetersiz bakıma gibi etkenlere maruz kalarak oluşabiliyor. Güzelliğinizi gölgeleyen göz çevresi sorunları için pratik bakım yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Göz çevresindeki kırışıklık ve sarkmaları gidermek ve ilerleyen yaşlarda oluşumunu önlemek için cilt tipinize uygun ve göz çevresi için özel olarak üretilmiş bakım kremlerini tercih etmelisiniz. Gece uyumadan önce göz çevresine uygulayacağınız bakım kremi en yüksek faydayı görmenize yardımcı olur. Cilt hücreleri geceleri yenilenir, bu nedenle uyumadan önce göz bakım kremini sürmeyi ihmal etmeyin.

Göz altı torbalarını gidermek için 1 adet salatalığı rendeleyip buz kalıplarına pay edip derin dondurucuya kaldırın. Donmuş salatalık küplerini göz çevresinde 5 dakika boyunca gezdirin. Soğuk ve salatalığın etkisiyle göz altı torbaları kolayca yok olacaktır.

Göz çevresindeki koyu halkaları gidermek ve yorgun görünümü azaltmak için 1 adet patatesi rendeleyip suyunu bir kaba sıkın. Bir parça pamuğu patates suyuna batırıp göz çevresine kompres yapın. Etkisini kısa sürede göreceksiniz.

Alıntıdır!
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Ben uykusuz kaliyorum cok, salata ve buzu deneyebilirim.
Bu soguk havalarda biraz zor olacak ama olsun artik. :)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst