Göz Makyajını Temizlemek

GÜLÇİN

Daimi Üye
Katılım
5 Eylül 2008
Mesajlar
2.308
Tepki
2.169
Puan
113
Konum
Doyduğum Yerdeyim.
Göz makyajını temizlemek


1- Pamuğunuzu göz makyajı temizleyiciniz ile ıslatın. Gözlerinizi kapatın. Yavaş ve hafifçe kirpik köklerinizden uçlara doğru rimelinizi çıkarın. Kirpiklerinizin rimelden tamamen arındığından emin olduktan sonra, üst göz kapağınızı içten dışa doğru temizleyin. Makyajınızı süt veya yağ ile çıkardıysanız suyla durulayın. 2– Göz makyajınızı temizlerken sert ve yıpratıcı hareketlerden kaçının. Göz çevresindeki deri çok ince ve hassastır; kolaylıkla tahriş olur ve kırışabilir. 3– Göz makyajınızı tamamen temizleyip duruladıktan sonra bir kağıt mendil veya yumuşak bir havluyla iyice kurulayın. Islak kalmış bir cilt nemsizliğe neden olur.
Tonik

Bazı temizleyicilerden sonra cilde tonik uygulamak gerekir. Tonikler cilt tiplerine göre farklı hazırlanmıştır. Temizleyici artıklarını alır, gözenekleri sıkılaştırır.

Şampuan

Duş veya banyo sırasında yüzünüzü şampuan ile yıkamayın. Şampuanlar yüz derisi için yıpratıcı olabilecek temizleyici ajanlar içerir.
 

foto_burcu

Aktif Üye
Katılım
2 Mayıs 2011
Mesajlar
367
Tepki
137
Puan
43
Konum
samsun
ben sabunla yıkıyorum gözümü,çıkaramıyorum işte gözümü ne yaptıysam.Hep kirpiklkerim kopuyor ,upuzun kirpiklerim oldu kirpi gibi.Nezaman çıkardıysam böyle oldu.Olayın göz kremi yapmaz ,hemde yakmaz dediler ben yapamadım .Anlamıyorum bastırmıyorumda ,pamukla bekletiyorum sonrada yukardan aşağıya doğru çıkarıyorum ve kirpikler gidiyoorrr
 
H

Hera

Misafir
Ben shisehıdo Marka Yüz yıkama Jelimle Komple Yıkıyorum Yıllardan beri yaklaşık 15 yıldır aynı yüz yıkama jelini kullanmaktayım Tavsiye ederim iyi mal iyi para...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst