Göz Makyajında Sezonun 5 Rengi!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.653
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Minimalist nude ve klasikleşmiş siyahların çekim alanını terk edin, çünkü bu sezon güzellik dünyasındaki yeni nesil renkler, alışılmış renk paletinin popüleritesini çalıyor.

p6XJEN.jpg

Yeni Siyah: Lacivert

Gece makyajınıza yeni bir dinamik kazandırmak isterseniz gecenin asıl rengi laciverte şans verin. Son dönemde metalik akımın yükselmesiyle göz makyajındaki egemenliğini de genişleten lacivert, kült siyahın yerine almaya hazırlanıyor. Siyaha göre daha yumuşak ama karakterli olan lacivert gözler, gizemli seksapaliteyi yeniden tanımlıyor. Genç güzellik ikonu Zoe Kravitz’in metalik lacivert göz makyajı, bu renge neden cesaret etmeniz gerektiğiniz özetliyor.

kOGdE7.jpg

Karakterli ve Cool Pembe

Birkaç sezondur kırmızıyla taht savaşları içinde olan pembe, karakterli tavrıyla bu sezon galip olmaya mı hazırlanıyor? Romantik ve flörtöz kimliğine, güçlü, cool ve cazibe elementlerini ekleyen pembe, göz makyajının favori renklerinden. Tek tonuyla bile harikalar yaratabileceğiniz pembenin en iyi ekürisi yoğun kirpikler. Suki Waterhouse, ton sür ton güzelliğiyle son dönemin en göz alıcı pembe yorumlarından birine imza atıyor.

NZl0kN.jpg

Radikal Kırmızı: Rorange

Kırmızı ve turuncunun ateşli flörtünden ortaya çıkan rorange, sezonun yeni makyaj gözdesi. İlk dudaklarda sonra yanaklarda gördüğümüz rorange atağı, bu sezon gözlerde de hakimiyet kurmayı başardı. Seksapalite dozu yüksek görünümün jokeri olan rorange'ı göz makyajınızda uygularken deneysel olun, mükemmel tonu bulmak için rujları ve allıkları karıştırmaktan korkmayın.

YgqZ4a.jpg

Güçlü ve Cesur: Mor

Geçtiğimiz hafta leylak etkisindeki canlı bakışlarıyla devrim yaratan Rihanna, göz makyajında mor rengi için trend alarmı verdi. 70’ler disko ruhunu hatırlatan yüksek pigmentli mor, geniş ton yelpazesiyle herkese göre bir seçenek sunuyor. Kült pop ikonlarının ikonik tercihi olan mor, bakışlara derin ve güçlü bir hava kazandırıyor. Ametist, mürdüm, leylak, lila, morun her tonuyla dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz, metalikle parti ruhuna girebilir, buğulu göz makyajıyla cazibeyi yeniden tanımlayabilirsiniz, yeter ki cesaret edin!

8YPR8r.jpg

Optimist ve Modern: Yeşil

Pasteller arasında favorilere uzun süre giremeyen pastel yeşil, oyunun kurallarını değiştirmeye hazır. Gelecek sezonlarda daha sık rastlayacağımız mint yeşiline, gözünüzü şimdiden alıştırın. Modern kimliği, sempatik tavrı ve taze görünümüyle, baharın gözdesi olacak bu renk uygulaması zor olsa da özgün bir güzellik hikayesi yaratacak. Özellikle nude tonlardan sıkıldıysanız, bu ilkbahar gözlerdeki optimist dalga olan pastel yeşile şans verin.
 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 2.jpg
    2.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 3.jpg
    3.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 57
  • 4.jpg
    4.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 5.jpg
    5.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 53

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst