Göz çevresi bakımında büyük OLAY!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
OLAY Regenerist göz mikro derma-pod’lar ile 7 hafta sonunda gözle görünür sonuçlar elde edebilirsiniz.

attachment.php


OLAY’in estetik cerrahlardan ilham alarak geliştirdiği yaşlanma karşıtı göz çevresi bakım ürünleri serisine “OLAY Regenerist göz mikro derma-pod da eklendi. Bir kutu içinde 21 tüpten oluşan OLAY Regenerist göz mikro derma-pod, 7 hafta boyunca kullanılabiliyor. İki göz çevresinde kullanılmak üzere tasarlanan kutu içerisindeki her bir tüp, hassas göz çevresi için özel olarak tasarlanan üçlü etkisi ile yaşlanmaya karşı gözle görülür sonuçlar sunuyor.

Eşsiz bakım sistemi ile anında etki
Bu özel tüpler, hassas peeling özellikleri sayesinde cildi ölü hücrelerden arındırırken, masaj eşliğinde uygulandığında lenf sistemini harekete geçirerek göz çevresindeki şişkinlikleri ortadan kaldırıyor. Anında etkisini gösteren OLAY Regenerist göz mikro derma-pod, uzun vadede yaşlanma belirtilerinin görünümünü azaltıyor ve cildin genç görünümlü kalmasına yardımcı oluyor. OLAY Regenerist’in imzası haline gelen yoğun amino-peptid kompleksi ile hafif soyucu etkili masaj pedinden oluşan bu eşsiz bakım sistemi sayesinde elmacık kavisinin üzerinden kaşlara kadar 360 derecelik göz kırışıkları bölgesinde ışıl ışıl ve genç bir görünüme kavuşmak mümkün. Hem de ilk kullanımdan itibaren…

Marifetleri:
- OLAY Regenerist göz mikro derma-pod’lar, üçlü etki sistemi ile üç farklı aşamada göz bölgesi için yaşlanma karşıtı faydalar sunuyor. Peeling, lenf bezleri masajı ve yaşlanma karşıtı etkenleri ile daha düzgün bir doku, şişkinlikte azalma ve anında çizgi ve kırışıklık doldurma etkileri ile daha taze ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.

- Yaşlanma karşıtı dokulu uygulama pedi ile hassas masaj yapılırken lenf drenajı, göz kenarı görünümünü düzeltiyor. Cildin üst dokusunun yenilenmesi ile anında şişkinlileri indiren etki, daha düzgün ve parlak bir doku sağlıyor.

- Penta-peptitler içeren Amino-peptid kompleksi; vitamin B3, pro-vitamin B5, vitamin E, yeşil çay özü ve allantoin ile cildin daha genç ve parlak görünmesini sağlıyor.

- Etkili nemlendirici, cilde daha yumuşak pürüzsüz ve güzel bir görünüm kazandırıyor.

- Yaşlanma karşıtı mikro parçacıklar, çizgi ve kırışıklıkları doldurarak görünümlerini azaltıyor.


OLAY Regenerist göz mikro derma-pod’un tavsiye edilen satış fiyatı: 72.50 TL

Alıntıdır!
 

Ekli dosyalar

  • olay.jpg
    olay.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 76

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst