Göğüslerim küçük diye üzülmeyin!

niha55

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2008
Mesajlar
1.307
Tepki
1.156
Puan
113
Yaş
51
Konum
samsun
Göğüslerim küçük diye üzülmeyin!

Neştersiz meme büyütme operasyonu ile istediğiniz bedene kavuşmak artık hayal değil. Öğle tatilinde bile yaptırabileceğiniz 45 dakikalık işlemden sonra aynı gün sosyal hayatınıza dönebilirsiniz.

Her gün yeni bir teknik ve uygulamanın hayata geçirildiği estetik cerrahide sınırlar, bir insanı adeta baştan aşağı yenilemek için her gün biraz daha zorlanıyor. Artık “burnum çirkin, göğsüm küçük, basenlerim geniş, kulağım kepçe” diye üzülmeye gerek olmadığını söyleyen Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, estetik cerrahinin imkânlarının her geçen gün daha da genişlediğini vurguladı. Prof. Kışlaoğlu, günümüzde artık ameliyatsız, narkozsuz meme büyütme ve kalça büyütme, çarpık bacak düzeltmenin mümkün olduğunu söyledi.

İstediğiniz göğüs bedenine neştersiz kavuşun

Küçük göğüslü kadınların artık bunu sorun etmesine gerek kalmadığını belirten TÜBİTAK ödüllü Prof. Kışlaoğlu, dolgu yöntemiyle neştersiz bir şekilde istedikleri bedene kavuşabileceklerini belirtti. İsviçre’de geliştirilen ve iki yıldır denenmekte olan özel bir dolgu maddesiyle lokal anestezi altında 45 dakika süren işlemle bayanlar istedikleri göğüs bedenine kavuşabiliyor. Prof. Dr. Kışlaoğlu, bu yeni yöntemin ayrıca kalça ve bacaklara da uygulanabildiğine de dikkat çekti.

Yöntemle ilgili bilgi veren Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, işlemin son derece basit olduğunu ve sadece uygulama yapılacak bölgenin lokal anestezi ile uyuşturulduğunu anlattı. Uyuşturulan bölgeye bir iğne vasıtasıyla özel bir dolgu maddesinin doku altına enjekte edildiğini kaydeden Prof. Dr. Kışlaoğlu, uygulama yapılan bölgenin (meme, kalça) anında büyüdüğünü, bacakların ince kısımlarına yapılan uygulamada da bacakların anında güzel bir şekle kavuştuğunu belirtti. Özel dolgu maddesiyle yapılan büyütme işlemenin erkeklere de, güçlü göğüs kası görüntüsü kazandırmak için uygulanabildiğinin altını çizdi.

Öğle tatilinde bile yaptırabilirsiniz

Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, dolgu maddesiyle neştersiz göğüs büyütme operasyonunun, öğlen tatilinde bile uygulanabilecek bir işlem olduğunu söyledi. Prof. Dr. Kışlaoğlu, işlemin ardından, uygulama yapılan kişinin hemen sosyal hayatına dönebildiğini hatırlattı. Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, dolgu maddesinin kalıcılık süresinin 1-1,5 yıl olduğunu belirtirken, bu süre sonunda işlemin tekrarlanabileceğini vurguladı. İşlemin tek seans olduğunu kaydeden Dr. Erol Kışlaoğlu, işlem sonrasında uygulama bölgesinde, hafif kızarıklar olabileceğini de sözlerine ekledi.
 

yeşil

Daimi Üye
Katılım
10 Ekim 2008
Mesajlar
1.366
Tepki
903
Puan
113
Konum
ıstanbul
aslında bende düşünmüyorum dil ama cesaretım yok bu konuda göğüslerimin bir beden daha büyük olmasini isterdim
çok güzel paylaşım emeyine sağlık
 

ZERENCİK

Daimi Üye
Katılım
15 Eylül 2008
Mesajlar
761
Tepki
676
Puan
93
Yaş
48
Konum
ANTALYA
valla bende goguslerımın bı beden buyumesını ısterdım su haplardan bıle kullandım :dislek:ama işe yaramadı tabi param bosa gıttı :kizdimama:
 

nerissa

Daimi Üye
Katılım
25 Kasım 2008
Mesajlar
512
Tepki
326
Puan
63
Yaş
39
Konum
istanbul
canım bende kullandım haplardan ama hıc bı faydası yok valla
nasıl yapacagız bılmıyorum
 

beril663

Yeni Üye
Katılım
22 Ağustos 2008
Mesajlar
2
Tepki
1
Puan
3
Yaş
39
Konum
istanbul
ya bende duydum bu yöntemı ama nerde yerı araştırdım bulamadımve operasyonun adınıda bulamadım.bılen bır arkadas varsa yardımcıolabılırmı??
 
B

başak

Misafir
bende bir beden büyümesini çok istiyorum haplar işe yaramıyoooo
emegine saglık canım
 

dr_ns35

Yeni Üye
Katılım
4 Aralık 2009
Mesajlar
3
Tepki
1
Puan
3
Yaş
37
Konum
İZMİR
yaa bana 2 beden daha lazım kızlar ama hap bant falan almayı düşünüyordum tavsiye etmiyormusunuz yani :dusun:
 
R

Rosie

Misafir
benim kalçaya filan gerek yok :dill: ama göğüse gerekli sanırım fakat ben sorun etmiyorum hiç sarkmayacak ne güzel :1:
 

Çikolata

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
4.093
Tepki
5.378
Puan
113
Konum
istanbul
benim kalçaya filan gerek yok :dill: ama göğüse gerekli sanırım fakat ben sorun etmiyorum hiç sarkmayacak ne güzel :1:

küçük göğüste sarkıyor canım hemde daha fena oluyor hamilelikten sonra bazılarında oluyor öyle kötü ki :ilknur:sadece kıyafette belli olmuyor orası ayrı benimde 85 bu arada ben memnunum ne büyüsün ne küçülsün:sirin:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst