Göğüs Sarkmasına Çözümler

Aşk Sancısı

Daimi Üye
Katılım
23 Mart 2013
Mesajlar
3.931
Tepki
2.550
Puan
113
Konum
Kocaeli
attachment.php


Göğüs derisi ince bir deridir bu yüzden yaşa ve kilo vermeye bağlı olarak gevşeyebilir. Özellikle hamilelik döneminde doğum yaptıktan sonra oldukça değişiklik gösterebilir. Özen gösterilmesi gereken şeyde sütyen kullanımıdır. Göğsünüze yakışanı değil en uygun ve toparlayıcı kaliteli sütyenleri kullanmaya özen göstermelisiniz, aksi takdirde göğüslerde sarkmalar oluşabilir.Krem türü ürünler özellikle içerisinde kolejeni arttıran ana maddeler içeriyorsa faydalı olabilir. A ve C vitamini yoğun antioksidan içeren kremler cilde zarar vermez ve kullanılabilir.

Göğüs bölgesinin daha diri gözükmesi için fitoöstirijen içeren yağlardan faydanılabilir. Özellikle soya yağı, çörek otu yağı, susam yağı, buğday yağı gibi zengin yağlardır bu kremlerde sürülerek yine göğüs bölgesinin daha diri gözükmesi sağlanabilir.
Piyasada satılan göğüs büyüttüğü idda edilen kremler geçici ödem yaparak göğsü büyük gösterir ve kalıcı etkileri yoktur. Bu tür ürünleri de hekime danışarak kullanılmasında fayda vardır.

Göğüs Sarkması

Ayrıca emziren kadınların göğüslerinde yumuşama ve sarkma çok fazladır. Emzirme işlemi bittikten sonra göğüsleriniz eskisi gibi durmayabilir. Yaz aylarında yapmanız gereken ve faydalı olan şey duştan çıkmadan son olarak soğuk suyu göğüslerinize 1-2 dk kadar bekletin kan dolaşımını hızlandırmış olacaksınız ve bir müddet sonra göğüslerde dirilik oluşacak.

Ayrıca kabuklarıyla beraber ince rendelenmiş ham elma lapasını göğüslerinize sürün, en az 30 dakika bekleyin, bu işlemde göğüslerinizin eski haline dönüşmesine oldukça yardımcı olacaktır.
 

Ekli dosyalar

  • rf.jpg
    rf.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 95

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst