Göbeğinizi biberle eritin!

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
Göbeğinizdeki yağlardan nasıl kurtulursunuz?

Türk kadınlarının çoğu, bellerinin çevresinde oluşan yağlanmadan şikâyetçidir. Doğum yaptıktan sonra bu şikâyet iyice artar. Eğer sizin de böyle bir sorununuz varsa; çare kırmızı biberde!

500 gram susam yağı, bir çorba kaşığı biberiye otu ve bir tatlı kaşığı rendelenmiş taze zencefili karıştırın. Bu karışımın içine bir kırmızı biberi ince ince doğrayın. 30 dakika benmari usulü kaynatıp bir kavanozun içine koyun ve demlenmesi için bir gece bekletin.

Ertesi gün karışımı süzün ve her akşam bu karışımla sorunlu bölgenize masaj uygulayın. Karın egzersizleri yapmayı da ihmal etmeyin.

OP
birsam

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
taze zencefilde buldum.ama susam yağım yok şimdide:)acaba zeytin yağı koysam bişi olur mu:cokkomik:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
paylaşım için teşekkürler birsamcım bende deniycem bakalım sonuç verecekmi rejimle falan kiloları veriyorumda bu göbek bi türlü istediğim kadar gitmedi birde bunu deneyelim bakalım teşekkürler canım:eek::eek:

OP
birsam

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
ben malzemeleri kısmetse c.tesi tamalamış olcam.susam yağım eksik kaldı bir tek.c.tesi de onu aldım mı tamamdır.inş işe yarar.ilk kez böle bişi denicem.

derin55

Daimi Üye
Tepki
460
ben de doğumdann sonra deneyeyimm bariii..
sizz yaza kadarr uygulayınn bakalımm sonuçç verecek mii kızlarrr...:dusun:

OP
birsam

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
yaza kadar ne kadar verdin verdim.bu halde hamile kalmamam lazım.özellikle bu aralar göbeğim ve midem çok çıktı.deneyecem inşi işe yarar

OP
birsam

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
bugün susam yağımıda aldım.bütün malzemeler tamalandı yani.p.tesi sporla beraber deneyeceğim bu karışımı da şu benmari usülü kaynatma nası oluyo bi araştırmam lazım.benmari usülü çikolata eritmeyi biliyom sadece çünki ben:cokkomik:

OP
birsam

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
yarın başlıcam.şimdi karışımı yapmaya gidiydum bakmaya geldim unuttuğum bişi olmasın die

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
hadı bakalım yarın sabah ac karına ıyı bı olcu al alt gobek ve gobek delıgı ustu etkı ederse pesındeyım :D bende yaparım kolay geldın cnm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar