Gizem Özdilli üzüntüden hastanelik oldu

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Gizem Özdilli üzüntüden hastanelik oldu..

Manken Gizem Özdilli, başına gelen talihsiz olaylar nedeniyle zor günler geçiriyor. Kızkardeşi Ayşe'nin Sarıyer'deki evi hırsızlar tarafından soyulunca, kardeşi ile birlikte karakola giden Özdilli döndüğünde başka bir kötü sürpriz ile karşılaştı.

i.php

ADI DİLBER’Dİ

Gizem Özdilli’ nin Dilber adlı chinchilla cinsi kedisi üçüncü katın balkonundan atlayarak evden kaçtı. Özdilli’nin kedisi için site sakinleri ve güvenlik görevlileri seferber oldu. Güzel manken, kedisinin henüz dokuz aylık olduğunun altını çizerek, şöyle konuştu: "Daha kemik gelişimini tamamlamadığı için eğer çiftleşirse doğum sırasında omuriliği kırılacak. Dilber benim için çok özeldi. Ona o kadar bağlandım ki bana yalnızlığımı unutturan tek şeydi." Özdilli, üzüntüden mide spazmı geçirerek hastaneye kaldırıldı.
Sabah

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Hayvan beslemeyi bu yüzden sevmiyorum.Balığımız öldüğünde ailecek yas tuttuk.Eşim hariç:kizdim:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
Hayvan beslemeyi bu yüzden sevmiyorum.Balığımız öldüğünde ailecek yas tuttuk.Eşim hariç:kizdim:

ablam eve kocaman akvaryum aldı tum kardesler damatlar cocular ıcn bır suru balık hepsıne adımız takılıydı ve bıranda öldü hepsı
evde yas tutuldu bızler bıle uzulduk gercketen zor ya sevıp baglanmak sonra kaybetmek:(

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
ablam eve kocaman akvaryum aldı tum kardesler damatlar cocular ıcn bır suru balık hepsıne adımız takılıydı ve bıranda öldü hepsı
evde yas tutuldu bızler bıle uzulduk gercketen zor ya sevıp baglanmak sonra kaybetmek:(

Canımm bizimki bir tanecik balığımızdı üç yıl baktım ona evimizin ferdi gibiydi.
Off çok kötüydü yaa fanusda ölü bulduğumuzda.
Bekarlığımda da tavşan beslemiştim.
artık doğasında yaşasınlar ben çok fena bağlanıyorum ve kaybı zor oluyor.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
senın bır tane bızde 8 9 taneyydı :(
arkadasım 10 yıllık kanaryası öldü
evde cıt cıkmadı bana bıle soylemedı konusmuyorlar bu konuyu
sonr aben farkeetım kanarya evde yok:( zor gercekten enıyısı dogasında bırakmak

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
ay üzüldüm ya hayvanları çok severim benim de muhabbet kuşum evden kaçmıştı günlerce aradım ve ağladım insana bağımlılık yapıyor evden biri oluyor yerinde olmadığını görmek çok kötü oluyor

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.299
Eşim iki muhabbet kuşu aldı,ikincisini yani dişiyi daha bugün getirdi ama çok bağlandık

öyle tatlıalr ki,gerçekten acı olmuştur kaybı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar