Genital Estetik Operasyonları

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Normal doğum dediğimiz vajinal doğum sonrasında kadınların bir kısmında vajinal esneme söz konusu olabiliyor.
Vajinal esneme çiftler arasında cinsel sorunlara sebep olduğundan genitalestetik ameliyatları ile bu sorunlar giderilebiliyor. Kadinlarsitesi.com olarak genital estetik hakkında merak edilen soruları ve cevaplarını siz değerli ziyaretçilerimiz için derleyip bilgilerinize sunuyoruz.
Kadınlar neden genital estetik yaptırmak istiyor?
Kadınlar arasında kendi bedenlerinden memnun olmamak yaygındır, hattacinsel organlar içinde söz konusudur memnun olmamak.
Özellikle genital organlardaki fiziksel sorunlar dolayısıyla cinsel tatminsizlik ve mutsuzluk ilişkileri zorlayabiliyor. Bunun sebebi ise, vajinal doğum esnasında vajina dokularında gerilme ve esneme, doğum sonrasında ise kesinlikle önceki haline gelmemesidir.
Elbette önce jinekoloji, üroloji ve psikoloji uzmanlarının muayene, gerekli tetkikler ve konsültasyonları sonrasında ameliyata karar veriliyor.
Cinsel fonksiyonla genital estetik arasında bir bağlantı var mı?
Erkeklerde cinsel fonksiyonlar gerekli ereksiyonun oluşması vecinsel ilişkinin devam etmesidir. Bunun penis boyu ile alakası yoktur. Hatta sperm üretimi, spermlerin yapısı ve sayısının da penis boyu ile ilgisi yoktur.
Genital estetik ameliyatları kadın ya da erkekte kişiye psikolojik rahatlama sağlamaktadır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
tsk73by9.gif
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst