Genç futbolcu geçirdiği trafık kazası sonucunda hayatını kaybetti!.

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Edinilen bilgiye göre 2 Ağustos 2012 tarihinde piknik dönüşü arkadaş grubun içinde bulunduğu otomobilin takla atması sonucu bir kişi ölmüş, 2 kişi kazayı yaralanmıştı. Ağır yaralı Şarköyspor futbolcusu 26 yaşındaki Murat Güvenç Tekirdağ Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Servisinde tedavi altına alınmıştı.

genc-futbolcu-hayatini-kaybetti_guncel_255423.jpg




Futbolcu arkadaşları ve çevresi tarafından, yakışıklılığı nedeniyle "Beckham Murat olarak bilinen Murat Güvenç, aynı zamanda yaz aylarında Şarköy Belediyesi'nin mavi bayraklı plajında cankurtaran olarak çalışıyordu. Güvenç, Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde 22 günlük hayat mücadelesine yenik düştü.





Güvenç için Şarköy'de cenaze töreni düzenlendi. Cenazede göz yaşlarına boğulan baba Tahsin Güvenç, "Oğlum arkadaşlarıyla pikniğe gitmiş, dönüş yolunda sürücü arkadaşı hızlı gidince onu uyarmış, sürücü aniden el frenini çekince de araç takla atmış. Bu kazada bir kişi öldü, oğlum ağır yaralandı. Zaman zaman bilinci yerine geldiğinde bana 'Baba Erhan'ı hızlı gitme diye uyardım. Olan oldu, ben de hızlı yaşadım, ölebilirim, Erhan'a bir şey yapmayın' diye konuştu. Evladımı yitirdim çok üzgünüm dedi.





Genç futbolcunun tabutunun üzerine Şarköyspor forması konuldu. Gözyaşları arasında Güvenç kılınan cenaze namazının ardından Şarköy Belediye Mezarlığında toprağa verildi
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst