Gelinlik Seçimi Ve Hayalimdeki Gelinlik

sihirlidegnek

Yeni Üye
Tepki
9
Merhabalar, yakın zamanda düğünüm var ve henüz bir gelinlik alabilmiş değilim. Birçok yere baktım, gezdim fakat hiçbiri içime sinmedi ayrıca aklımda bir model var, bu modeli hazır bulamamakla birlikte özel dikim yapan yerlere de pek rastlamadım.

sadece İnstagram da gezerken **** adlı bir mağazaya denk geldim. Yerleri fatihte. Müsait olduğum bir vakitte mağazaya gittim. Benimle çok güzel ilgilendiler, sağ olsunlar. Mağazadaki her modele bayıldım diyebilirim. Üstelik kendi tasarımlarıydı hepsi. Aradığım şeyi bulduğumu hissettim. Kısa sürede aklımdaki modeli yapabileceklerinin teminatını verdiler bana.

Henüz siparişimi vermedim, başka fikirler de almak istedim. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu mağazadan gelinlik vs alan oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum...

Moderatörün son düzenlenenleri:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.917
Aramıza hoşgeldiniz, reklam vermek yasaktır tekrarı halinde uzaklaştırılacaksınız.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.917
Hoşbulduk reklam vermemiştim aslında sadece bu konu da biraz kafam karıştığı için hem kendi deneyimimi aktarmak hem de giden varsa bilgi almak istemiştim. Sorun olacaksa konuyu tamamen silebilirim

Sitemizin kuralları gereği link paylaşımı ve yönlendirme yapmak yasak onu söyledim.

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
96.702
Merhabalar, yakın zamanda düğünüm var ve henüz bir gelinlik alabilmiş değilim. Birçok yere baktım, gezdim fakat hiçbiri içime sinmedi ayrıca aklımda bir model var, bu modeli hazır bulamamakla birlikte özel dikim yapan yerlere de pek rastlamadım.

sadece İnstagram da gezerken Hayalimdeki Gelinlik adlı bir mağazaya denk geldim. Yerleri fatihte. Müsait olduğum bir vakitte mağazaya gittim. Benimle çok güzel ilgilendiler, sağ olsunlar. Mağazadaki her modele bayıldım diyebilirim. Üstelik kendi tasarımlarıydı hepsi. Aradığım şeyi bulduğumu hissettim. Kısa sürede aklımdaki modeli yapabileceklerinin teminatını verdiler bana.

Henüz siparişimi vermedim, başka fikirler de almak istedim. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu mağazadan gelinlik vs alan oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum...
Fotoğraf paylaşırsanız fikir belirtiriz
Fatih’te ki gelinlikçiler genelde güzel oluyor
Tabi burda bütçede önemli

OP
sihirlidegnek

sihirlidegnek

Yeni Üye
Tepki
9
Bütçe konusunda sorunum yok. Böyle bir model denedim aslında fiyatı ve kalitesi de güzel gözüküyordu. Hoşuma da gitti ama yine de fikir alsam güzel olur tabi :)

Ekli dosyalar

• Dekolteli V Yaka İşlemeli Dantel Detaylı Hacimli A Kesim Gelinlik.jpg
    Dekolteli V Yaka İşlemeli Dantel Detaylı Hacimli A Kesim Gelinlik.jpg
    162 KB · Görüntüleme: 29

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
96.702
Bütçe konusunda sorunum yok. Böyle bir model denedim aslında fiyatı ve kalitesi de güzel gözüküyordu. Hoşuma da gitti ama yine de fikir alsam güzel olur tabi :)
Çok şık fotodaki sensen bnce yakışmış :harika:
Genelde ilk beğendiğin seçtiğin olur

OP
sihirlidegnek

sihirlidegnek

Yeni Üye
Tepki
9

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.917
Tekrardan merhabalar;
İlk bakışta çok güzel bir model sizede çok yakışmış. :papatya:

Ama öncelikle bir kaç fikir beyan edeyim 4 yıllık gelinlerle haşır neşir olmamın verdigi tecrübeyle :panter:
Öncelikle nikah mı? Dügün mü olacak?
Bunlar çok önemli gelinlik tercihinde. Şimdiki kızlar gelinlik 2 parça tercih ediyor nikahtan veya takıdan sonra etek kısmı cıkıyor mini after party elbisesi gibi bi parça kalıyor üstleri çok başarılı ve çok rahat gözüküyor o modeller şahsen tercigh ederdim :)

Şimdi üzerinizdeki model agır bir model yani kilo olarak, belden aşşağısı 3 saat sonra sizin o askılı kısımlardan aşşağı çekecek ve zulüm etmeye başlayacak, ve bel kısmınızı ince göstermek içinde arkanızdan bağcıkları bir hayli sıkacaklar :) bu durum kaburgalarınızı ve migdenizide rahatsız edecek.

Sonuc; düşük bir tansiyon, stresli geçen bir dügün, bitmeyen akraba çeneleri belki daha ileri bayılma raddesi :D tuzlu ayranla çok gelin ayıltmışlığım var :krizz:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar