Gelin Olacaklara 4 Güzellik Önerisi!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.656
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Bugün büyük günün! Artık tam anlamıyla yetişkin olacağın, aileni kurmaya bir adım daha yaklaştığın gün. Heyecan her yanını sarmış durumda! Bu tarihi günün kusursuz olmasını istiyorsun. Her anlamda! Biz de seninle aynı düşünüyoruz. Müstakbel gelin olarak düşünmen gereken çok şey olduğunu biliyoruz.

tumblr_m5b24zHl7F1qmrsvbo1_1280.jpg


Sıra sende

Hiç merak etme! Unutmuş olabileceklerinin üzerinden bu yazıyla geçiyoruz.

1. Tenine özen göster

Gelinliğini seçtin. Şimdi sıra cildinde. Gelinliğinin vücudunun hangi kısımlarını açıkta bıraktığına dikkat et. Böylece bakım konusunda hangi bölgelerine odaklanman gerektiğini anlayabilirsin. Kısa bir gelinlik içinde mi "Evet" diyeceksin? Öyleyse bacaklarına özel bir ilgi göstermelisin. Uzun bir gelinlik tercih ediyorsan; kollarına, göğsüne ve boynuna peeling uygulayabilir ya da hamama gidebilirsin :)

2. Deneme yap

Düğün gününden önce, farklı saçlar ve makyajlarla en iyi görünümünü bulmaya çalış. Bunu aylar öncesinden yaparsan, büyük günde düşünmen gereken pek çok ayrıntıyı daha kolay aklında tutarsın. Ayrıca, hazırlanırken yardımcı olan arkadaşlarınla ya da kuaförünle daha iyi bir iletişimin olur.

3. Acil durum kiti hazırla

O gün ihtiyacın olabilecek neler olduğunun bir listesini yaparak işe başla ve ardından acil durum çantanı hazırlamaya koyul. İğne-iplik, ıslak mendil, oje, kapatıcı gibi çok fonksiyonlu eşyalar bir aksilik olması durumunda hayatını kurtarabilir.

4. Kalıcı makyaj ürünleri tercih et
Normalde böyle ürünleri ağır buluyor ve tercih etmiyor olsan da, düğün gününde kalıcılığa çok ihtiyacın olacak! Heyecandan ve sürekli hareket edeceğin için, saatler öncesinden yapılmış makyajın dağılabilir. Makyaj tazelemeyi aklından tamamen atabilmek ve günün keyfini çıkarmak için dayanıklı ürünler düğün günü için birebir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst