Geleceğin saç boyası Inoa...

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Yeni nesil saç boyası öncüleri, kuaförler ve kadınlar için bambaşka bir dönem başlıyor. Çünkü İnoa artık Türkiye’de. Kadınlara mükemmel saç rengi kalitesi sunarken, saç teline konfor ve özen gösteren L’Oreal araştırmacıları saç boyasında temel yere sahip formüllerin yerini alacak yeni bir buluşa imza atmış: Inoa.

INOA.jpg


Inoa’nın en büyük farkı içeriği. Amonyak yerine yağ iletim sistemi kullanılıyor. Daha önceden görülmemiş yağlarla zenginleştirilmiş bir sistem yaratılarak saç boyasında uygulanmış. Gerçek bir boya devrimi olarak lanse edilen L’Oreal Professionel’in Inoa ürünü uygulama boyunca saça derinlemesine özen gösteren ve beklentilere doğru cevap veren bir deneyim sunuyor. Saç derisine ve teline özen gösteren saç boyası Inoa üç farklı bileşenden oluşuyor. Yağ bazlı formüle sahip Olea-jel, amonyak yerine alkalin element içeren renklendirici jel ve hidrojen peroksidin etkisini gösterecek oksidan krem. Bu içerikler sayesinde de saç derisine optimum bir rahatlık ve saç derisine özen gösteriyor.

Sonuçta boyalı saç yeniden güç kazanıyor ve saçın boyama işleminden önceki yumuşaklığı korunuyor…Saç derisine optimum kontrol, derin, ışıltılı ve parlak bir renk, güçlü ve pürüzsüz saçlar arayanları hedefliyor.

Profesyonel uygulama salonlarında deneyeceğiniz Inoa’nın en büyük özelliklerinden biri de kokusuz ve parfümsüz dokusu. Güzelliğini arttırmak, saçına gerektiği özeni göstermek isteyenlere duyurulur…


Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst