Gebelik testinde yeni teknoloji...

gülbin

Daimi Üye
Katılım
19 Kasım 2008
Mesajlar
1.692
Tepki
2.180
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Selamlar bayanlar. Bu yazımızda kullan at gebelik testlerinin ötesinde üretilen yeni teknoloji ürünü gebelik test çubuğundan bahsedeceğim. Birden fazla kullanım ve bilgisayar bağlantısı sayesinde gelişen teknolojiye ayak uydurmayı başarmış bir ürün olduğunu düşünüyorum.


14ioffq.jpg


Bu yeni teknoloji sayesinde hamile olup olmadığınızı kendi kendinize öğrenmeniz artık daha kolay. Önceki kullan at çubukları eczacınıza veya doktorunuza sormanız gerekebilirdi. Artık buna gerek kalmadı. USB destekli hamilelik testi, siz güzel bayanların özel yaşamının mahremiyetini korumak ve uygulamalarınızı daha da kolaylaştırmak için üretilmiştir.

Peki, Nasıl Kullanılıyor?

Önceden kullanılan diğer hamilelik testleri gibi çubuğun emici kısmına idrarınızdan damlatıyorsunuz. Diğer ucunda yer alan usb bağlantı soketi sayesinde test çubuğunu bilgisayarınıza takıyorsunuz.

Sonucu bilgisayar ekranınızda görebiliyorsunuz. Ayrıca bu test hormon ( hCG, hCG-H, LH) seviyelerinizi de ölçtüğü için % 99 oranında doğru sonuç alıyorsunuz. Ancak hormonlarınızı etkileyen faktörler mevcut olduğu (alkol veya fazlası ile sigara içmiş olmak gibi) durumlarda bu testten doğru sonuç alamayabilirsiniz. Buna dikkat etmelisiniz.

Test çubuğunuz, içerisinde bulunan 20 adet harici şerit sayesinde birden fazla uygulamada kullanılabilir. Daha sonrası içinse sadece bu şeritlerden olmanız yeterli olacaktır. Fiyatı $18 – $25 arasında değişmektedir. Sonuçları inceledikten sonra, aleti bilgisayarınızdan çıkarıp, şeridi değiştirdiğinizde sadece 5 dakika içinde tekrar kullanıma hazır hale geliyor.

Güzelliğinizin göz kamaştırdığı günler dilerim…

Tayfun ALTAY
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst