Garbür Çorba - Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre
Garbür Çorba









Çorbamın Malzemeleri


  • 2 soğan (irice)
  • 2 çorba kaşığı yağ
  • 2 patates (iri)
  • 1 havuç (iri)
  • 1 kereviz (küçük)
  • 1 kabak (orta boy)
  • 15 adet ayşekadın fasulyesi
  • 2 çorba kaşığı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 12 su bardağı et suyu
Çorbamın Tarifi
Soğanı piyaz gibi benzer biçimde doğrayıp diğer sebzeleri yıkarım ve incecik doğrarım. Bir tencere içinde yağı kızdırıp içine soğanı ve diğer sebzeleri ilave ederim. 5 dk orta derecede ateşte karıştırıp kavururum. Daha sonra unu ekleyip iyice karıştırmaya devam ederim. Tuzu ve suyu katarım ve 60 dk pişiririm. Pişirdikten sonra püre makinasından geçiririm . Daha sonra servis yaparım.

ALINTI
 
OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre
evet canim
bu defa hep deyisik isimlerle ekledim corbalari
ilgimi cektigi icin
 

guldane

Yeni Üye
Katılım
26 Aralık 2010
Mesajlar
1
Tepki
0
Puan
1
Yaş
62
Konum
istanbul
adı hoşmuş gerçekten ama sanki sebze çorbası yani tarifi ona uyuyor yapılışıda aynısıda ondan dedim elinize sağlık.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst