Gamzeniz Olsun İstemez misiniz?

_emos_

Daimi Üye
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
4.420
Tepki
5.513
Puan
113
Konum
güNeşin battıgı yer:)

Gamzeler artık estetik ameliyatlarla mümkün. Sempatik ve seksi bir görünüme sahip olmak isteyenler bıçak altına yatıyor.




Bazı insanlarda doğuştan olan gamzeler estetik operasyonlarla artık herkes için mümkün Kalça ve bel bölgesinde olan gamzelerse hem kadınlar hem de erkekler tarafından tercih ediliyor.

Sempatik ve kadınsı bir görünüme sahip olmak isteyenler bıçak altına yatıyor. Kadınlar yanak ve kalça bölgelerine yaptırdıkları gamzelerle kendilerini daha mutlu hissediyor. Sadece kadınlar değil erkekler de gamzelenme trendini yakından takip ediyor.

Estetik Plastik ve Cerrahi Uzmanı Erol Kışlıoğlu son aylarda gamze yaptırmak isteyenlerin sayısında artış gördüğünü söylüyor.

Gamze isteyenlerin yüzde 80ini kadınlar yüzde 20sini erkekler oluşturuyor. Tabii ki bu oran ağırlıklı olarak yüzdeki gamze tercihiyle ilişkili oluyor. Erkeklerin gamze estetiği genellikle yüz olarak belirleniyor.

Kadınlar ise görünüşteki çekicilik ya da tatlı bir ifade için yüz ve kalça bölgesini tercih ediyor. Yüzdeki gamzeler 2050 yaş arasındaki kişiler tarafından tercih edilirken bel gamzeleri 1830 yaş arasındaki kişilere uygulanıyor.

Gamze estetiğinin diğer yapıldığı alanda pantolon bellerinin iyiden iyiye aşağıya kadar inmesi ve görünüşündeki çekicilik ile kalçaya yapılan gamze kadınların sınır tanımayan güzellik isteği estetik cerrahide de birçok yeni gelişime neden oluyor.

Sadece 20 Dakika

Çok kısa süren bu işlemi lokal anestezi uygulayarak 15 20 dakikalık küçük bir operasyonla yapabiliyoruzquot diye konuştu.

Erol Kışlaoğlu; gamze operasyonlarının çok kolay uygulandığını vurgulayarak "Yüzde uygulanacak işlemde gamze istenilen bölge belirlenerek operasyona başlanır.

Kalçada ise orta hattın iki yanında istenilen yer işaretlenerek o bölgedeki iki milimetrelik bir kesik açıp içindeki yağı alınır.

Derinin altındaki yağ alındıktan sonra da o bölge çukur olarak görünür Dileyenlere daire şeklinde dileyenlere de kare şeklinde çukur yapabiliyoruz" diye açıkladı.
 

füreyya

Daimi Üye
Katılım
1 Eylül 2011
Mesajlar
2.315
Tepki
2.323
Puan
113
Konum
...
önce en gerekli gördüğüm operasyonları yaptırıcam.
hepsini yaptırınca bir tane de gamze kondururum artık :cokkomik:
 

felisity

Daimi Üye
Katılım
17 Şubat 2011
Mesajlar
1.551
Tepki
1.778
Puan
113
Konum
ADANA
gamzeli yarim güzel yarim
hayatımın anlamı yarim
düşmanlar patlasın
kıskananalar çatlasın :evet::evet::evet:


bi yapay gamze eksğikti oda olmuşta haberimiz yokmuş. ne gereksiz şey
 

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Katılım
3 Temmuz 2010
Mesajlar
284
Tepki
237
Puan
43
Konum
istanbul
keşke olsaydı ama yok sevgilimin kız kardeşinde var gamze çok tatlı bayılıyorum gülmedende çıkıyor ama o sevmiyor
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst