Galvanni erkeklere "kırmızı" giydirecek

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Lüks ve kalite tutkunlarının markası Galvani’nin en özel koleksiyonlarından Simply The Best, şık olmayı seven kadın ve erkekler için,“kırmızı” ağırlıklı modeller hazırladı.

attachment.php


Koleksiyonlarının özelliklerine göre ürünlere özel etiket tasarlayarak, her koleksiyona farklı bir kimlik kazandıran Galvanni’nin, Simply The Best koleksiyonu on beş farklı renk skalasından “kırmızı” ile göz kamaştırıyor.

attachment.php


Erkekler için yaz modasını oluşturan tişörtlerin, kol kısımlarındaki Galvanni’ye özel yazı tarzını içeren altın simli nakışlar ve kol-yaka kısımlarına eklenen özel garni desenleri koleksiyona işlevsellik kazandırıyor.

Polo sporcularının kıyafetlerinden, polo sporunun gücünden ilham alınarak hazırlanan Simply The Best koleksiyonunda, etiketlerden armalara kadar bütün detaylarda polo sporuna ilişkin özelliklere rastlamak mümkün. Kadınlar için hazırlanan tişörtler ise, kadınsılığı, güneşi, yaz mevsiminin dinlendiriciliğini andırıyor. Hindistan’da el yapımı hazırlanan armalarla zenginleştirilen tişörtler, kadınlara hem şıklığı hem de rahatlığı vaat ediyor.

Lüksü yaşam tarzı haline getiren kadın ve erkekler için, Simply The Best Koleksiyonu’nda, her zevke ve yaşa uygun geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.


Alıntıdır!
 

Ekli dosyalar

  • File.ashxx.jpg
    File.ashxx.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 15
  • file.ashx.jpg
    file.ashx.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 15

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
attachment.php


Bu güzelmiş bayan için olsa giyerdim yani...
 

okypete

Daimi Üye
Katılım
2 Ekim 2010
Mesajlar
16.867
Tepki
19.396
Puan
113
Konum
antalya
kırmızıyı erkekte neden sevemiyorum ben acaba....

bordıyu severim bak.. ama kırmızı. cıks..
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst