Galatasaray ve Atletico Madrid'den dev Soma kararı!

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Galatasaray ve Atletico Madrid'den dev Soma kararı!


Galatasaray, kurbanların yakınlarına yardım amacıyla İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla ağustosta özel bir maç yapacak.


at400_17888787155375aca7520d0.jpg




Galatasaray, Soma'daki maden faciasının ardından kurbanların yakınlarına yardım amacıyla İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla ağustosta özel maç yapacak.

Galatasaray ******'nden yapılan açıklamada, "Soma'da hepimizin yüreğini dağlayan maden kazasının ardından Galatasaray ******, kurbanların yakınlarıyla dayanışma için adımlar atmaya devam ediyor. Galatasaray ****** Başkanı Ünal Aysal'ın, Galatasaray camiasının yardımlarını ulaştırmak ve taziye ziyaretleri için Soma'ya gitmesinden sonra, kurbanların yakınlarına yardım amacıyla Atletico Madrid’le özel bir maç yapılması konusunda bugün anlaşmaya varıldı" denildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Galatasarayımızın İspanya'daki elçisi Arda Turan'ın takımıyla ağustos başında yapılacak karşılaşmanın tüm geliri, kaza kurbanlarının yakınlarına bağış olarak aktarılacak. On yıl Ali Sami Yen'in kapalı tribününde asılı kalan pankarttan bize selam yollayan 'Soma kömür diyarı'nın emekçilerine camiamızın ve ülkemizin vefa borcunu ödemeye devam edeceğiz. Kömür karası değil, yürek yarası içimizdeki… O yaranın bir nebze olsun iyileşmesine katkıda bulunmak boynumuzun borcudur."




Acunn.com
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst