G.Saray'da Arsenal maçı sonrası bomba patlıyor!

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
G.Saray'da Arsenal maçı sonrası bomba patlıyor!


Cemal Özgörkey'in aday olmayacağını açıklamasından sonra Ünal Aysal'ın bu akşam oynanacak Arsenal maçında sonra canlı yayında adaylığını açıklayacağı iddiaları dillendirilmeye başlandı.

as_1911650006542c1efa5b6da.jpg


Ünal Aysal icazet vermesine rağmen Cemal Özgörkey'e camiadan hemen hiç kimse destek vermedi. Camiada; Adnan Polat yönetiminin sonunu getiren isim olarak tanınan Özgörkey, aday olmayacağını açıklamadan önce Aysal'la bir konuşma yaptı ve destek alamadığını ve göreve talip olmayacağını iletti. Londra'da aldığı bu haber sonrası bu kez Ünal Aysal aldı telefonu eline...

Camianın ağır abileriyle görüştü

Düne kadar kendisine aday olması için baskı yapan başta İnan Kıraç, Faruk Süren ve Ali Dürüst olmak üzerine camianın önde gelen isimlerini arayan Aysal, Cemal Özgörkey'e neden destek verilmediğini sorguladı. Ali Dürüst, Aysal'a kendisinden başka kimsenin altında çalışmayacağını tekrarladı. Dürüst ise Özgörkey'in başkan olması için bırakın destek vermeyi oy bile vermesinin söz konusu olmadığını belirtti. İnan Kıraç ise Aysal'a, "Sen de ben de biliyoruz ki bu camida kimse Cemal'in başkanlığını istemez. İstersen aday ol, istersen Ocak'a, Mayıs'a kadar görevine devam et. Hemen hayır deme. Düşün ama çabuk karar ver" dediği öğrenildi.

Adaylığını canlı yayında açıklayacak

Aysal'ın telefon görüşmelerinden sonra kendisi ile birlikte Londra'ya giden yönetici Mehmet Cibara ile adaylık konusunu enine boyuna tartıştığı ve Cibara'ya söylediği, "Dur bakalım şu Arsenal maçı bir bitsin..." sözlerinin ise camiada heyecan yarattığı ve "Aysal yeniden aday olabilir" beklentisinin oluşmasına neden olduğu bildirildi.

Camia içinde, Aysal'ın bu akşam oynanacak Arsenal maçında alınacak olumlu bir sonucun ardından canlı yayında, "adayım" diyeceği umudu sık bir şekilde dillendirilmeye başlandı.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst