Fulirim Göğüs Küçültücü Yağ

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak




ürün,göğüs bag dokusunu güçlendirerek,gögsün sıkılaşmasını ve küçülmesini sağlar.
3-4 ay gibi bir sürede etkisini gösterir.Ürün vücudun hücre yenileme hızına göre ,daha hızlı veya
daha yavaş etki gösterebilir.Hücre yenilenmesi yavaş olan kullanıcılarda,düzenli uygulama sonucu
hızlandırır.

KULLANIMI:Göğüs Küçültücü Bitkisel Karışım Yağı 5 gün sabah veya akşam günde bir kez bölgeye uygulanır, daha sonra kullanımına 2 gün ara verilir. Koltuk altından başlayarak dairesel hareketlerle, 3-4 dakikalık masajla göğüs bölgesine yayılması sağlanır. Bölgeye göğüs küçültücü bitkisel karışım yağı sürüldükten sonra, streç film sarılarak 15 dakika beklenmesi etki sürecini hızlandırır. Ürün kullanıldıktan sonra bölge 8 saat su ile temas ettirilmemelidir. Bölgenin su ile temas etmesi halinde ürünün etkisi azalır. Ürünün hamilelik sürecinde kullanılması tavsiye edilmez. Adet döneminde etkisinin daha fazla olduğu gözlenmiştir.Ürünün kullanıldığı bölgede zaman zaman karıncalanma ve yanma hissedilebilir. Sağ göğüste etki daha çabuk görülür. Bu nedenle masaj sol göğse daha çok yapılmalıdır.

İÇERİK: içeriginde mevye ve bitki öz yağları bulunmakta bu yağlarda mevcut bulunan a.b.c.d.e.k vitaminler ve mineraller içermektedir.

Kullanmadan önce şişe mutlaka çalkalanmalıdır. Alkol içermez

Fiyatı: 99tl

Alıntıdır
 

nurci

Daimi Üye
Katılım
7 Aralık 2009
Mesajlar
588
Tepki
516
Puan
93
Konum
istanbul
Canım ya bende gördüm bunu ama güvenemedim. Kullanan var mı acaba? Deneyimlerini paylaşırsanız sevinirim. Bide farklı bir marka gördüm,bunda yazan şeylerin aynısını yazmışlar,hangisi gerçek anlayamadım.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst