Fritözü Çok Amaclı Kullanıyor Musunuz ?

gun2es

Yeni Üye
Katılım
18 Şubat 2020
Mesajlar
11
Tepki
3
Puan
3
Yaş
30
Konum
istanbul
selamlar herkese fritözü yeni alma fırsatım oldu fabcio markasını tercih ettim benim ki iki hazneli olduğu için de aşırı pratik oldu aynı anda iki ürünü birden cıkartabiliyorum. ben kızartmalardan hariç kek, börek gibi şeylerle beraber meyve kurutmak içinde kullanıyorum program bakımından zengin olunca :)

bence bu zamana kadar aldığım mutfak aletlerinden en iyi benim için bu ürün oldu. her şeyi sip sak yapabiliyorum almayanların neler kaçırdğını simdi daha iyi anlıyorum.. 5 kişilik aileyiz bize gayet yeterli gleiyor :) sabah aksam aktif olarak kullanmaya başladık valla
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.653
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Almaya fırsatımız olmasada kullananların çok memnun kaldıgı yorumlarını okumuştum güle güle kullanın :selam:
 

denizaltunel

Yeni Üye
Katılım
7 Aralık 2022
Mesajlar
1
Tepki
2
Puan
1
Yaş
29
Konum
İstanbul
ben daha yeni aldım ve çalışan bir kadın olarak uzuun zaman önce almam gerektiğini fark ettim. yemek yapmayı çok severim tamam ama o kadar kolaylaştırıyor ki :) işten gelip yemek hazırlığına girişip yemeği yiyene kadar saat 9 oluyordu. şimdi hiç öyle bir derdim kalmadı çok memnunum ve dediğiniz gibi her şeyi de yapabiliyorsunuz sağlıklı hem de :mutluyum:(Site yönlendirmesi yasak!) ilk alışverişte indirim veriyordu bir de indirimde yakalamıştım zaten, o bile fark etti fiyat konusunda. büyük kolaylık :süper:
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst