Fransızların gözdesi Sabri

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
sabri-robertocarlos-19716_501.jpg


Fransa'nın köklü kulüplerinden Monaco'nun, bu sezon büyük bir çıkış gösteren ve Frank Rijkaard'ın gözdeleri arasına giren Sabri için Galatasaray'a 6 milyon euro teklif edeceği bildirildi.

Bu sezon inişli-çıkışlı bir performans göstermelerine karşın Galatasaraylı futbolcular, Avrupa kulüplerinin gözdesi olmaya devam ediyor. Daha önce Milan ve Portsmouth'un scoutlara izlettiği Sabri Sarıoğlu'na Fransa yolu gözüktü. Cim-Bom'da bu sezon büyük bir çıkış yapan ve Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın da vazgeçilmezleri arasında yer alan milli oyuncu için, Fransız ekibi Monaco önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek, resmi teklif sunacak.

Fransız kulübünün 25 yaşındaki sağ beki uzun süredir izlemeye aldığı ortaya çıkarken, 6 milyon euro gibi astronomik bir bonservis miktarını gözden çıkardığı bildirildi. Yıldız futbolcunun sakatlığı yüzünden Türkiye seferini erteleyen Fransız idarecilerin, devre arasında bu transferi gerçekleştirme arzusunda oldukları ifade edildi. Monaco'nun Aslan'dan yıllık 800 bin dolar alan Sabri'ye de senelik 1.4 milyon euro önereceği vurgulandı.

Bu arada sözleşmesi 2012'de bitecek olan Sabri'nin kulübüyle yaptığı protokolde "10 milyon euro getirirse serbest kalır" maddesinin bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray Yönetimi'nin Uğur Uçar'ın da performansındaki yükseliş nedeniyle bu transfere yeşil ışık yakabileceği dile getirildi.

Genç futbolcunun Avrupa'da oynama arzusunun üst düzeyde olması nedeniyle, Monaco'nun cazip teklifini kabul edeceği de bildirildi.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst