Forum Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Forum Kuralları

1- Forumda yazılan mesajlardan ilgili mesajı yazan forum üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı forumumuz hiçbir sorumluluk kabul etmez.

2- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.

3- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.


4- Birbirimizi rencide edici kırıcı mesajlar yazmamaya elimizden geldiğince özen gösterelim.

5- Öz Türkçe'mize sahip çıkmak adına lütfen msn Türkçe'si ile katılımda bulunmayalım. Bu konuda sizlerden özveri bekliyoruz.

6- Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

7- Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları yasaktır.

8- Her türlü taciz edici yazı yasaktır. (Özel mesajlar dahil)

9- Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için büyük harf kullanarak yazı yazmayın lütfen.

10- Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade edecek şekilde seçmenizi rica ediyoruz. "Yardım", "lütfen", "acil", "kişiye özel" gibi başlıklar ya silinecek ya da yöneticiler tarafından değiştirilecektir.

11- Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sosyal medya hesaplarınızı (ya da başkasına ait hesapları) yazılı ya da görsel aleni şekilde ortaya koymanız, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari mesajlar ve benzeri sitelerin tanıtımı yasaktır. Reklam amaçlı,satış amaçlı hiçbir konunun açılmasına site yönetimi olarak izin verilmediği gibi bu tarz konuların açıldığı fark edildiği an, konu kaldırılıp açan kişi uyarılacak ekstrem durumlarda kişi hem siteden uzaklaştıralacak, hem de konu direkt silinecektir. (Hobi amaçlı açılan blog tanıtımları uygun şartlar yerine getirildiğinde belirtilen bölümde yapılabiliyor. Kuralarını okumak için buraya tıklayın )

12- İmzalarınıza ve imzanızdaki resimlere site dışı link eklemek yasaktır.

13- Forumun Admin ve Yöneticileri kurallara uymayan mesajları değiştirme ve silme hakkına sahiptir.

14- Forum kurallarına uymayan üyeler yöneticiler tarafından uyarılır, davranışın tekrarı halinde ise sistemimiz tarafından üyelikleri banlanır.

15- Forum kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı forum yöneticilerince her zaman saklıdır.

16- Birden fazla üyelikler banlanacaktır.

17- Yöneticiler her yazılan mesajı kontrol edemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz ya da sizi rahatsız eden bir mesajla karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz. Onlar gerekli görünen işlemi gerçekleştireceklerdir.

18- Konu açmadan önce arama yapmanızı, eğer açağınız konu yoksa açmanızı rica ediyoruz. Tekrar konular olduğu taktirde paylaşıma kapatılacak "Kilitli Konular" bölümüne arşiv edilecektir.

19- Forumda msn,mail,telefon, adres vs. gibi kendinize ait özel irtibatlarınızı vermek yasaktır. Kendi güvenliğiniz açısından bu tarz iletişimlerinizi özelden vermenizi rica ediyoruz.

20- Başkasına ait kişisel bilgiler yayınlamak da yasaktır. (Telefon numarası, e-posta adresi v.b.)

21- Hiçbir üye hiçbir yetkiliye yaptığından dolayı karışamaz. Ancak eğer yetkilide hata var ise üye yetkiliye hatalı davranışını ya da hatasını nazik bir dille bildirmeli, olmazsa Admin'e bildirmelidir.

22- Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Dikkate aldığınız için teşekkür eder, kalıcı paylaşımlar diliriz.
Hanımefendi.com​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst