Kristen Stewart
Daimi Üye
Fordu bilirmisin
Adamin birisi şehirler arası yolcu taşımacılığında kullanmak üzere Ford minibus satın alır. İlk sefere çıkacağı gün çok heyecanlıdır. Yolcuları tepeleme doldurur ve yola çıkar. Fakat minibusu öyle hızlı kullanmaktadır ki minibusun en arka koltuğunda oturan 60 yaşlarında bir ihtiyar amca şöföre:
- Yavrum biraz yavas gitsene kaza yapacaksın
deyince söför heyecanla

- Beybaba sen Ford minibusu bilir misin?
der.
Ihtiyar adam:
- Hayır bilmiyorum
deyince şöför:
- O zaman otur yerine bir daha işime karışma
der.
Neyse seyahat bu sekilde devam eder. Ileride keskin bir virajdan 120 Km hizla donunce ucuruma yuvarlanmaktan son anda kurtulurlar. Bu arada minibusteki yolculardan orta siralarda oturmakta olan orta yasli bir kadin:
- Sofor bey rica ederim yavas git
evde coluk cocugumuz bekliyor
deyince sofor kadina
- Abla sen Ford minibusu bilir misin?
deyince kadin:
- Hayir nereden bileyim
der. Sofor bunun uzerine:
- O zaman sus
bana mudahale etme
der.
Yola devam ederler. Artik minibus oyle suratli gitmektedir ki herkesin yuregi agzinda soforun insafa gelmesini bekler. Soforun saginda oturan adam dayanamayip:
- Sofor Bey
yavas gitsene canina mi susadin
deyince sofor:
- Abi sen Ford minibusu bilir misin?
deyince adam:
- Evet ulan biliyorum ne olacak!
der.
Bunun uzerine sofor heyecan icerisinde
- Iyi o zaman cabuk soyle bunun freni nerede

Alıntıdır.
Adamin birisi şehirler arası yolcu taşımacılığında kullanmak üzere Ford minibus satın alır. İlk sefere çıkacağı gün çok heyecanlıdır. Yolcuları tepeleme doldurur ve yola çıkar. Fakat minibusu öyle hızlı kullanmaktadır ki minibusun en arka koltuğunda oturan 60 yaşlarında bir ihtiyar amca şöföre:
- Yavrum biraz yavas gitsene kaza yapacaksın

- Beybaba sen Ford minibusu bilir misin?

Ihtiyar adam:
- Hayır bilmiyorum

- O zaman otur yerine bir daha işime karışma

Neyse seyahat bu sekilde devam eder. Ileride keskin bir virajdan 120 Km hizla donunce ucuruma yuvarlanmaktan son anda kurtulurlar. Bu arada minibusteki yolculardan orta siralarda oturmakta olan orta yasli bir kadin:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- Sofor bey rica ederim yavas git

- Abla sen Ford minibusu bilir misin?

- Hayir nereden bileyim

- O zaman sus

Yola devam ederler. Artik minibus oyle suratli gitmektedir ki herkesin yuregi agzinda soforun insafa gelmesini bekler. Soforun saginda oturan adam dayanamayip:
- Sofor Bey

- Abi sen Ford minibusu bilir misin?

- Evet ulan biliyorum ne olacak!

Bunun uzerine sofor heyecan icerisinde
- Iyi o zaman cabuk soyle bunun freni nerede

Alıntıdır.