Fitness Salonu Ayağınıza Geliyor

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Fitness Salonu Ayağınıza Geliyor

Skechers Shape – Ups ile attığınız her adım sizi daha da inceltecek ve sıkılaştıracak. Shape-ups ayakkabıları, standart yürüyüş ayakkabılarında olmayan özelliği ile yürüyerek kas çalıştırmanın yararlarını maksimize etmeye yardımcı olmak için dizayn edilmiş bir spor ayakkabısıdır. Avrupa ve ABD’nin en çok satan vücut şekillendirici ayakkabısı olan Skechers’lar artık Türkiye pazarında.

attachment.php


Farkı nedir?

Özel tasarımı sayesinde kilo vermeye yardımcı, kasları sıkılaştıran ve duruşunuzu düzelten bir etkiye sahip olan Skechers Shape Ups, kan dolaşımınızın düzenlenmesine, dizleriniz ve sırtınızdaki ağrıları dindirmeye yardımcı olacaktır. Mükemmel duruş ve genel sağlığımızı güçlendirmek için sırtımızın dikliğini korumanıza destek olan bu spor ayakkabılar, · Daha fazla kalori yakmanıza, · Kas aktivitenizi arttırmanıza, · Duruşunuzu geliştirmenize, · Sırt ve beldeki baskıyı azaltmanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Nasıl çalışır?

Yürüyüş şeklinizi değiştirerek hayat kalitenizi arttırmak için tasarlanan Shape-Ups benzersiz yumuşak Resamax kinetik katmanı ve dinamik eğimli tabanı ile, yumuşak kumda yürüme hissi yaratır. Bu hareket adımlarınızı dengelerken, bir yandan da bacak ve kalça kaslarınızı güçlendirme ve şekillendirmeye yardımcı olur.

İçindekiler:

· Shape - ups bilgilendirme cd'si,
· Tanıtım kitapçığı (İngilizce)
· Dengeli beslenme bilgilendirme kitapçığı (İngilizce)
· Farklı renkte yedek bağcıklar (Sadece 2 modelde bulunmamaktadır.)


Kaynak: iVillage Türkiye
 

Ekli dosyalar

  • skechers_220.jpg
    skechers_220.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 64

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst