Fit bir vücut için neştersiz güzellik yöntemleri

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Artık etkileyici vücut hatlarına sahip olmak için bıçak altına yatmak gerekmiyor. İz bırakmayan, kısa sürede etkili sonuçlar veren neştersiz uygulamalar ile bu yaz her zamankinden fit olabilirsiniz.

fitbirv%C3%BCcut_200.jpg


Bacak içlerindeki gevşeme lazer ile sıkılaştırılıyor...

Lipolite; incelme ve selülitlerden arınma konusunda şu sıralar dünya genelinde en sık başvurulan lazer tedavi yöntemlerinden. Orta deriye uygulanan özel preparatlar ve mikroenjeksiyonlar ile yağ hücrelerini önce yakıyor, daha sonra da vücuttan atılmasına yardımcı oluyor. Selülit tedavisinde etkili olduğu söylenen bu yöntem, vücuttaki ödem ile bacak içlerinde ve karın bölgesinde gevşeme problemi yaşayanlar için de öneriliyor. Sekiz haftalık bir kürle uygulanması önerilen Lipolite kür bittikten sonraki iki, üç aylık dönemde de inceltmeye devam ediyor. Ancak kürü uygulayan kişilerin aynı zamanda beslenmelerine de dikkat etmeleri gerekiyor.

Işık enerjisi ile gelen pürüzsüzlük

SmoothShapes; selülit tedavisi için geliştirilen en son yöntem. Vücuttaki yağ hücrelerini hedef alan ve bu sayede deri yüzeyindeki selülit görünümden kurtulmanızı sağlayan bu yöntem komple bir vücut şekillendirme sistemi. Vücutta selülit oluşumunu tetikleyen yağ hücrelerini lazer ve ışık enerjisi ile şekillendirerek daha sağlıklı bir yapıya kavuşmasına yardımcı oluyor. Işık enerjisi ile önce formu bozulan yağ hücrelerini geçirgen hale getiriyor, ikinci aşamadaki lazer ışığı ile geçirgen hale gelen yağ hücrelerindeki fazla yağı da sıvılaştırıyor. Son aşamada, vakum ve mekanik masaj uygulaması ile sıvılaşan yağ vücudun lenf kanallarına yönlendiriliyor ve buradan vücuttan böbrekler vasıtası ile atılıyor. Böylece cildin daha gergin ve pürüzsüz bir hal almasına yardımcı olunuyor.

Soğuk masaj ile selülit tedavisi

Vücudumuzdaki hücreler sıcak ve soğuya çok farklı seviyelerde tepki gösteriyor. Hücrelerin tepki verdiği doğru seviyeler bulunduğu zaman da yağ hücrelerini yok etmek mümkün oluyor. Zeltiq cihazı da bu sıcak ile soğuk arasındaki ilişkiden yola çıkılarak zayıflatma hedefliyor. Zarar görmüş yağ hücrelerinin bulunduğu bölgeye ters tepki yaşatmak amacıyla soğuk masaj yapılıyor. Vücut bu masaja iltihapla karşılık veriyor ve zarar görmüş yağ hücrelerinin doğal olarak vücuttan atılmasına yardıma oluyor. Uzun süre tekrarlanan Zeltiq uygulamasının sonucunda vücuttaki yağ birikimlerinde dikkat çekici bir fark oluşuyor. Tek dezavantajı bazı hastaların aşırı soğuk masajdan rahatsız olmaları... Ancak on dakikanın sonunda soğuğu hissetmemeye başlıyorsunuz.


Kaslar elektro terapi ile toparlanıyor...

Microplur adındaki aletin bu programı özellikle gevşemiş kaslara lifting uygulamak ve kaslara güç kazandırmak için uygulanıyor. Uygulanan TT dalgası, dinamik gerilim yaratarak izometrik egzersiz yaptırıyor. Bu da kasları kuvvetlendiriyor, kasılmalarını sağlıyor ve sarkmış, zayıflamış kasları toparlıyor. Ayrıca uyarıcı akım deriyi pürüzsüzleştiriyor, kasları sıkılaştırıyor, ****bolizma ve lenf dolaşımını canlandırmaya yardımcı oluyor. Bu özellikleri sayesinde selülit tedavisinde, detoksikasyonda, derinlemesine lenf drenajında, bölgesel şekillendirmede, sarkmaya bağlı tedavilerde ve ödem sorunlarında kullanılıyor.

Yağlar patlatılarak vücuttan atılıyor...

Yağ hücrelerini patlatarak yok eden Morpho Lipo Sculpture sistemi üç aşamalı. Dr. Saliha Güner uygulamayı; "Birinci aşamada bilgisayar yardımıyla kişinin yağ dokusu ölçülüyor ve yağ hücrelerine nüfuz edecek özel sıvı formülü hesaplanıyor, ikinci aşamada bu sıvı, yağlı bölgeye enjekte ediliyor. Şişen yağ hücreleri, cilt dışından MLS sisteminin özel bir parçası olan ultrason aleti yardımıyla patlatılıyor ya da sıvılaştırılıyor. Son adım ise sıvılaşmış yağların infraruj, elektromanyetik örtü altında ısıtılarak lenf drenajlanyla vücuttan atılmasını sağlamak. Patlatılan yağ hücreleri aynı bölgede yeniden yapılanamıyor" diye açıklıyor. Sonuçların ilk seanstan itibaren gözle görülür bir şekilde alındığı bu yöntemde hiçbir ağrı hissetmiyorsunuz. Her seansta ise verimlilik giderek artıyor. Tedavinin önerilen şekli sonuna kadar yapılırsa, kalıcılık ve verimlilik o oranda artıyor.

Toksik maddeler vakum ile temizleniyor...

SPM - Vacupress cihazı, genel olarak vücut şekillendirmede kullanılıyor. Bu cihaz ile uygulanan bölgeye, kişinin problemine göre değişen çeşitli boylardaki cam başlıklarla, cilde sürülen jel yardımıyla lenfatik drenaj masajı yapılıyor. Hücreleri aktive ediyor, dokunun derinliğindeki enerjiyi açığa çıkarıyor, vücutta depolanmış yağları çözerek cildin sıkılaşmasını ve pürüzsüzleşmesini sağlıyor. Aynı zamanda lenf drenajını hızlandırıyor, kan dolaşımını artırıyor, ****bolizmayı hızlandırıyor, vücuttaki yağları parçalayıp ödemin ve toksik maddelerin dışarı atılmasına yardımcı oluyor. Bu maddelerin atılmasıyla birlikte ise hastada ciddi bir incelme görülüyor. Genellikle lokal fazlalıkların olduğu bölgelerde kullanılan bu cihaz 15 seanslık paketlerde gün aşırı uygulanıyor. Ortalama süresi ise 30 dakika.


Kaynak: Marie Claire
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst