Fıstıklı krokan toplar-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre


Malzemeler:

  • 1 su bardagi seker
  • 3 yemek kasik su
  • 1 cay kasigi limon suyu
  • 1 ceviz buyuklugunde tereyagi
  • 2 su bardagi yer fisigi

Yapilisi:
  1. Sekeri tavaya koyun uzerine uc yemek kasigi su limon ve tereyagi koyun.
  2. Kivam alana kadar ocakta karistirin. Daha sonra fistiklari ilava edin. Acik kahve rengi olana kadar karistirarak pisirin.
  3. Yagli kagit uzerine yemek kasigi ile kucuk kucuk dokun elinizde tutabilecek kadar iliyinca ,avucunuzda yuvarlayip sekerlik veya kaseye koyun.
Not; ayni olculerde findikli, cevizli,bademli antepfistikli tum kuruyemislerle deneyebilirsiniz.


ALINTI
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst