Fıstıklı Kebap

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
528843434369.jpg



Fıstıklı Kebap


125 gram kuzu eti (boşluk kısmından)
50 gram (bir buçuk çorba kaşığı) antepfıstığı
Tuz
2 adet sivri biber
1 adet domates

YAPILIŞI:

Eti robotta irice çekin. Bir kaba alıp üzerine antepfıstığı ve tuz ekleyin. Elinizle çok hafif yoğurun. Daha sonra altı parçaya ayırın. Her parçayı rulo yapıp şişe geçirin. Ortasına hafifçe bastırarak iplik makarası şekline getirin. Mangal ateşinde pişmeye bırakın. Diğer taftan, sumaklı soğanı hazırlayın. Pişen kebabı tabağa alın. Sumaklı soğan, bulgur pilavı, közlenmiş biber ve domatesle birlikte servis yapın.

Alıntı

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst