incitanemtuana
Daimi Üye

Malzemeler:
1 paket makarna,
1 parça tavuk but,
1/2 parça tavuk göğüs haşlanır.
1 su bardağı tavuk suyu,
1su bardağı süt karışımına 1 paket kremalı mantar çorbası ( hazır paket )
1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
Tuz,
karabiber serpip,
Yapılışı:
1 parça tavuk but,1/2 parça tavuk göğüs haşlanır.Etler didilir.Bir tarafta bekletilir. 1 su bardağı tavuk suyu,1 su bardağı süt karışımına 1 paket kremalı mantar çorbası ( hazır paket ) ilave edilir. muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir.Diğer yanda 1 paket makarna haşlanır,süzdürülür. Bir kabın içersinde didilmiş tavuk etleri, makarna ve hazırladığımız kremalı mantar sosu karıştırılır.Tuz, karabiber serpip,Borcama tepsiye koyulup üzerini düzeltikten sonra 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi serpip Fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirilir.
ALINTI