E
esmanur
Misafir

Malzemeler:
1,5 kilo kuzu gerdan
1 baş iri sarımsak
300-350 gr arpacık soğan
5 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Kekik
Fesleğen
Rezene
Yapılışı:
1- Sarımsağı ve arpacık soğanı soyarak bütün bırakın.
2- Kuzu gerdanları yıkayın ve süzülmeye bırakın. Tavaya tereyağını alaın ve kızıdırın, süzülen etleri önlü arkalı kızartın ve bir kaba alın. Baharatını ve tuzunu ekleyin.
3- Fırın poşetine önce etleri koyun daha sonra sarımsak ve arpacık soğanı yerleştirin. Ağzını kapattığınız fırın poşetine kürdan yardımıyla delikler açın.
4- 200 derece önceden ısıtılmış fırında 1,5 saat pişirin. Sıcak servis yapın.