Duyuruyu Kapat
Hanimefendi: kadınlara özel bir şekilde sağlık, giyim, beslenme, diyet ve benzeri kısaca her konuda destek veriyor. Türkiye'de tek kaynak olma yolunda hızla ilerleyen Hanimefendi.com, üyeler dışında ziyaretçilere açık yapısıyla da paylaşım mantığının hakkını vermeye çalışıyor. Siz de bunun bir parçası olmak istiyorsanız, hemen ücretsiz kayıt olabilir ve aramıza katılabilirsiniz. Sensiz bir kişi eksiğiz... :)
Duyuruyu Kapat
Instagram 180T
Facebook 10K
Twitter 138T

Fırında Hamsi Buğulama

Konu, '"Deniz Ürünleri"' kısmında sıladayım tarafından paylaşıldı.

  1. sıladayım

    sıladayım Daimi Üye

    Kayıt:
    3 Aralık 2009
    Mesajlar:
    15.246
    Beğeniler:
    27.430
    Bildiğiniz üzere Kayın biraderim Birhaftadır bendeydi::lilav: ve benden hamsi buğulama istedi gurbette hamsiyi çok özlediği için rica etti bende kolları sıvayıp mutfağa girdim :nk:sizleride unutmadım tabiiki yaptığım tarifi resimleyip sizlerlede paylaşmak istedim canımcımlarım Buyrun hamsi buğulamaya:sirin:

    Hamsi buğulama için malzemeler :sirin:
    1. 2 kilo hamsi :sirin:
    2. iki büyük baş soğan :huhuu:
    3.tuz,maydanoz,1çaybardağı su:sirin:
    4. limon,yarım çaybardağı sıvıyağ:huhuu:
    Yapılışına gelince yarım daire şeklinde doğradığımız soğanları tepsimizin altına döşüyoruz daha sonra hamsileri bir güzel sıraladıkdan sonra üzerine maydanozlarımızla süslüyoruz yarım çay bardağı sıvıyağı ve birçay bardağı suyumuzu gezdiriyoruz limon dilimlerimizide dizip fırına veriyoruz :nk:

    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]

    AFİYET OLSUN HANIMLAR:sirin::sirin::sirin:
     
    bitter_im, nk83, okypete ve 5 kişi daha bunu beğendi.
  2. Arina

    Arina Daimi Üye

    Kayıt:
    3 Aralık 2009
    Mesajlar:
    49.102
    Beğeniler:
    50.484
    Ellerine sağlık canım. Süper gözüküyorrrr:nk:

    Allah'tan pek balık sevmem :cokkomik:
     
  3. ayser

    ayser Daimi Üye

    Kayıt:
    12 Aralık 2009
    Mesajlar:
    6.699
    Beğeniler:
    7.439
    Hem görüntü güzel gümüş tepsi gibi hem yapılışı kolay hemide sağlıklı daha ne olsun paylaştığın için sağol sılam:cicek::cicek:
     
    sıladayım bunu beğendi.
  4. Konu Sahibi
    Konu Sahibi
    sıladayım

    sıladayım Daimi Üye

    Kayıt:
    3 Aralık 2009
    Mesajlar:
    15.246
    Beğeniler:
    27.430
    Birbirinden güzel yorumlarınız için ben teşekkürederim:huhuu:
    Arişim valla konuları açarken didim şimdik ariş beni tokat manyağı yapıcak diye iyi allahdan balık sevmiyormuşsun:cokkomik::cokkomik:
     
    Arina bunu beğendi.
  5. Arina

    Arina Daimi Üye

    Kayıt:
    3 Aralık 2009
    Mesajlar:
    49.102
    Beğeniler:
    50.484
    Kurtuldun hadi :hihi::hihi:
     
    sıladayım bunu beğendi.
  6. Konu Sahibi
    Konu Sahibi
    sıladayım

    sıladayım Daimi Üye

    Kayıt:
    3 Aralık 2009
    Mesajlar:
    15.246
    Beğeniler:
    27.430
  7. sadiye

    sadiye Admin

    Kayıt:
    4 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    60.987
    Beğeniler:
    56.346
    Ellerine saglik canim, cok severim. :huhuu:
     
    sıladayım bunu beğendi.
  8. Lilav

    Lilav Daimi Üye

    Kayıt:
    28 Haziran 2010
    Mesajlar:
    22.428
    Beğeniler:
    21.988
    ellerine saglik hamarat arkadasim cok güzel görüküyor:sirin:
     
    sıladayım bunu beğendi.
  9. maviboncuk

    maviboncuk Daimi Üye

    Kayıt:
    3 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    25.638
    Beğeniler:
    16.859
    pek balık sevmiyorum hamsiden başka elleirne sağlık harika gözüküyo
     
  10. nk83

    nk83 Admin + Sitenin Hikaye Yazarı

    Kayıt:
    24 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    64.815
    Beğeniler:
    84.063
    Ooo tepside çok güzel gözüküyorlardı :durbun:
     
  11. bitter_im

    bitter_im Admin

    Kayıt:
    3 Aralık 2009
    Mesajlar:
    63.967
    Beğeniler:
    52.427
    Ellerine sağlık sılam