Firinda Bulgurlu Tavuk Kebabi-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
Malzemeler:

  • 1 çay bardagı ince bulgur
  • 300 gr.tavuk gögüs eti
  • 1 yemek kaşıgı salça
  • 1 adet kuru sogan
  • yarım demet maydanoz
  • kimyon,tuz,karabiber,kırmızbiber
  • Sıvıyag
Tavuk kebabı için tavuk göğsünü doğrayıcıdan geçirerek kıyma haline getirin. Üzerine rendelenmiş soğan, az sıcak suda bekletilmiş bulgur, salça, ince doğranmış maydanoz ve baharatları alarak karıştırın. Kebabı şişlere takarak sıvıyagla yaglanmışfırın tepsisine dizerek 190 derecede pişirin.
Afiyet olsun.

ALINTI
f%C4%B1r%C4%B1nda+tavuk+%C5%9Fi%C5%9F1.JPG
 

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
bu tam bana gore yıyebılcegım kalorısı az bır yemek anında not defterıme aldım
denıcem sgl ıncım paylasım için
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst