arkadaslar merhaba ,
ben beyaz gomlek hastasıyım ve ozel dikim ozel tasarım tercih ediyorum cunku piyasadaki aynı tıp urunlerden sıkılmıs durumdayım . sizle kesfettiğim kucuk bır butik var onu paylasmak istedim . b enim gibi beyaz gomlek tasarımlarını seven birileri varsa ilgisini çeker dıye dusundum .
ankarada tunalı da bulten sokakta ara sokakta suare butik adında kucuk beyaz bır butık var sahibi tugba dedeoglu bırbırınden farklı gomlek tasarımları yapıyor ozellikle fırfırlı gomleklerine bayıldım . bircok unluye dıkım yapmıs olmasıda baya ilgimi cekti .. bır klasoru var ve begendıgınız urunu bedenınıze gore dıkıyor ve işin guzeli bulkundugunuz sehre kargo yapıyor ben kendıme ıkı gomlek dıktırdım arkadasım adanada 3 gomlek dıktırdı .. fiyatlarda gercekten ozel dıkım ıcın cok uygun . sevgili tugba dedeogluna cok tesekkur ediyorum cunku inanılmaz pozıtıf ve zevklı bır bayan cok ılgılendı kendımı gercekten ozel hıssettım .. sizle gomleklerımıde paylasmak istedim ... bence blogunu ziyaret edin .. ........................