Finalde sürpriz var

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Finalde sürpriz var

Reyting rekorları kıran ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisi sezon finaline yaklaştı

attachment.php

Sezon finalinin son bölümünü de çeken dizi ekibi, önceki akşam Ortaköy’de bulunan Nomands’ta yemek yiyerek dizinin başarısını kutladı. Tüm oyuncuların tam kadro katıldığı yemekte gözler dizinin iki fenomen oyuncusu Beren Saat ve Engin Akyürek’e çevrildi. Yemeğe en son katılan isim olan Beren Saat, dizi ile ilgili olarak, ‘’İzleyici beklenmedik bir sonla şaşıracak. Sezon finali sürprizlerle dolu geçecek’’ diye konuştu. Yapılan anketlerde en çok Hollywood’da görülmek istenen Türk oyuncunun Beren Saat olduğu hatırlatılan güzel yıldız, mütevazı davranarak “Oy kullananların beni layık görmeleri çok sevindirici, herkese teşekkür ediyorum’’ dedi. Evleniyor haberleri ile gündeme gelen Buğra Gürsoy-Burcu Kara ikilisi yemeğe birlikte katıldılar.

Haber Türk

Ekli dosyalar

• 640270_detay.jpg
    640270_detay.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 100
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Ben izliyorum, bakalim nasil bir sezon finali yapacaklar? :gozluk:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Dizi basladi olacaklarin hepsini tahmin ettim, esim "sen nereden biliyorsun olacaklari?" dedi. :cokkomik:

Sürpriz olmadi yani bana. :dertli:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Bu diziyi izlemiyorum. Bende Türk Tv yok malesef :dertli:izledigim bir kac diziyi de internetden izliyorum.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
Dizi basladi olacaklarin hepsini tahmin ettim, esim "sen nereden biliyorsun olacaklari?" dedi. :cokkomik:

Sürpriz olmadi yani bana. :dertli:
Aynen profesyonel izleyici olduk artık :) senaryoların nasıl işleneceğini tahmin etmemek imkansız gibi...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar