Filmi beğenildi dizi de tutar

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
341148686034.jpg

Filmi beğenildi dizi de tutar

‘Türkan Şoray ve İzzet Günay halefleri Selin Demiratar ve Kutsi’ye başarılar diledi: Bizim film çok ses getirmişti. Gençler de çok yetenekli. Dizi versiyonu da beğenilecektir.

atv'nin yeni dizisi 'Huzur Sokağı'nda Selin Demiratar'ın canlandırdığı 'Feyza' karakterini, 42 yıl önceki film versiyonu 'Birleşen Yollar'da, Türkan Şoray oynamıştı. Şoray "Filmimiz beğenilmişti. 'Huzur Sokağı' dizisi de aynı ilgiyi görecektir. Kadroda yetenekli genç oyuncular var" dedi.

FİLM SES GETİRMİŞTİ
Dizide Kutsi'nin canlandırdığı 'Bilal' karakterini 1970'te perdeye taşıyan İzzet Günay ise "Filmimiz çok ses getirmişti. Dizi de başarılı olacaktır. Çok genç ve yetenekli oyuncular var. Rolün üstesinden gelirler" dedi. Oyuncu fazla dizi izlemediğini ama 'Huzur Sokağı'nı takip edeceğini söyledi.

ŞORAY ÇOK MÜTEVAZI BİRİ
Yeni 'Feyza' Selin Demiratar, Touch İstanbul'a konuştu: "Daha önce de 'Acı Hayat'ta Türkan Şoray'ın canlandırdığı 'Nermin'i oynamış ve çok keyif almıştım. Şoray güzelliğinin yanı sıra çok da mütevazı biri."

Sabah

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
Ben de kitabını okudum filminide izledim bakalım dizisi nasıl olacak..

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
bende kıtabını okudum cook güzeldi ama dizi biraz farklı olmuş ondan izlemedim diziyi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar